כריס הוא ממש דתי, והוא רצה שאני ילך איתו לכנסיה. הסברתי לו שאני לא דתית, ואין לי שום דת ואני לא הולכת כמעט לבית כנסת, אז בטח שלא לכנסיה. והוא די התאכזב, אבל יהרגו אותי פה בבית אם אני אלך בנוסף להכל לכנסיה........
(לפי האמונה הנוצרית) חוגגים את עלייתו של ישו לשמיים אחרי שהוא נצלב על ידי הרומאים... האמת שהוא לא עלה בדיוק בתאריך הזה אבל דואגים שכל יום שני ראשון אחרי התאריך שהוא עלה לשמיים יצא חופש... עוד מנהג אירופי לא ברור שמשמח ילדים ישראלים בחו"ל
החופש הזה היה שבוע שעבר..או זה שלפניו..אנלא זוכרת..היה סופשבוע יותר ארוך מזה..ביום אחד נראה לי...אז זה היה על עלייתו של ישו השמיימה..חחחח..אתם יכולים להסתכל כמה דפים אחורנית בפורום P: אבל כן..החג הזה גם קשור לישו..חחחחח נעמצי: כנסיות זה דבר ממש יפה..בדרך כלל, אפילו אם את לא מאמינה בשום דת..שווה ללכת לאיזו הצצה שם..
לפני האומנה הנוצרית ביום הזה ירדה רוח הקודש (THE HOLY SPIRIT בשבילכם) בפעם הראשונה על ישו משם כולנו יודעים איך זה נגמר. בראסמי הנוצרים התעצבנו שלנו יש שבועות ולהם אין, כי העובדה שזה נופל פחות או יותר באותו תאריך זה לא במקרה. חוגגים את זה בדיוק 50 יום אחרי EASTER (המקביל לפסח) וכמו שחוגגים שבועות 50 יום אחרי פסח הם, חוגגים את Pentecoste/Whitsun (אנגלית) או Pfingsten (גרמנית).