מחר זה קורה...

shirush35

New member
מחר זה קורה...

יש לי תור לדיאטנית. היא בטח תגיד את המובן מאליו: שאני צריכה להוריד פחמימות, לעשות יותר ספורט, ואני אהנהן... כי אני כבר יודעת את זה! אז למה דיאטנית? כי אני צריכה מישהו שיתן לי על הראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מבטיחה לעדכן...
 

shirush35

New member
מעדכנת ושואלת:

זה קצת מוזר יש חדשות טובות ורעות. הטובות: יש לי רק 6 קילו להוריד כדי להגיע למשקל שהיה לפני ההריון הרעות: יומיים אחרי הלידה כבר חזרתי למשקל המקורי ומאז במשך שנה העלתי את ה-6 קילו.... כרדע היא המליצה לי לנסות משהו, בגלל שיש לי עבר של סוכרת הריון וכיום יש סוכר גבולי, וכולסטרול גבוה! היא רוצה שבסביבות 10 אני אוכל אורחת ביניים יחסית דשנה של 2 פרוסות לחם שיפון עם טונה/ביצה/טחינה/ גבינה/ גבנ"צ 9% וירקות ואז בסביבות 13:00 לאכול צהריים בלי פחמימות בכלל! היא טוענת שזה יעזור לי להתמודד עם תחושת הרעב הבלתי נשלטת. ועכשיו לשאלה: אני תמיד מאד אהבתי ספורט, מאז הלידה אני בקושי עושה 2 בשבוע הליכות של 45 דקות, הולכת מלא עם העגלה אבל זה לא נחשב. איך אתן מוצאות זמן ומטיבציה לעשות ספורט? בערב אני כל כך עייפה שלרוב קשה לי להרים את עצמי, את הפמעיים בששבוע אני עושה בסופ"ש.
 
לא מוצאת זמן, לא מוטיבציה ולא עושה כלום

למי יש כח אחרי כל היום? אני פדלאה רצינית אבל אני משתדלת כן ללכת טיפה יותר ולא להתעצל ועל כל פיפס להכנס לרכב, הבעיה שבמושב זה קצת בעייתי כי הכל באמת רחוק.
 

יעל י

New member
בהצלחה...

מה לגבי ספורט בבוקר? אני השתלבתי בחוג שאהבתי - זומבה ולכן פעמיים בשבוע אני בטוח עושה. מעבר לזה רק אם יוצא.
 
למעלה