מחר זה מגיע
M MichalDepp New member 9/6/04 #2 ברוך השם! נראה לי אני אפנק את עצמי בסרט שוקולד או השער התשיעי...מה כדאי?
M MichalDepp New member 9/6/04 #5 מה את מתכננת? מה את מתכננת? נראה לי אני אקנה לי איזה סרט נחמד... ואת??
נ ניקול (גין גריי) New member 9/6/04 #6 מרתון סרטי ג'וני אל תוך הלילה עד אור הבוקר! ויש לי המון בבית! אז יאי P: וגם הקשבה לראיונות מוקלטים וצפייה במערכונים ובשעה 12 בידיוק אני אתן לו את ה-מתנה
מרתון סרטי ג'וני אל תוך הלילה עד אור הבוקר! ויש לי המון בבית! אז יאי P: וגם הקשבה לראיונות מוקלטים וצפייה במערכונים ובשעה 12 בידיוק אני אתן לו את ה-מתנה
M MichalDepp New member 9/6/04 #7 את מתכוונת, הוא יתן לך..איף יו נו וואט איי מין.. חחחחח גם המילה נמצאת במשפט...*רמז*
נ ניקול (גין גריי) New member 9/6/04 #8 בידיוק! ../images/Emo123.gif ג'וני יתן לי את מתנת יום ההולדת שלו. *חיוך זדוני*
M MichalDepp New member 9/6/04 #9 תגידי, שמעת שהוא אמר שהוא רוצה מאה ילדים? שיבוא לישראל,מיליארד ילדים יהיו לו..
R roxan shanti girl New member 10/6/04 #11 BEICHUR SHEL YOM HAPPY BIRTHDAY 2 JOHNNY!!!!!!!!!!!!!!!!1111