מחר זה לא יקרה...

itai 20

New member
מחר זה לא יקרה...

אולי זה יותר מתאים לפורום "מכתב שלא נכתב" אבל פה אני מרגיש שזה יותר מתאים לידי בטוי... כן האלכוהול זורם לי בדם עכשיו אחרי יציאה אז אני זורם בכתיבה.. ולא מתחרט על זה... מחר (יום ראשון) לא תהיה לנו שנה ביחד... וכן אני מודה שאחרי חודש עדין קשה לי עם זה לא כמו בהתחלה אבל עדין קשה. מילא נפרדים כי שונאים או בוגדים אבל ממה נפרדנו כי אני באזרחות ואת בצבא? הלוואי שהיינו במצב שהייתי יכול לדבר איתך על זה אבל כמו שהבנתי אותך את מינימום הכרת כבר מישהו... הרי אין מצב שנחזור להיות יחד כפי שציינת... לזרוק לפח מערכת יחסים כי את חושבת שאת שולית ולא במקום ראשי? כי יש לי עוד מחויבויות? מה רק אני חושב שעשינו שטות? כואב לי שאחרי כמה ימים בדיוק הרמת ידיים ואני השקעתי את הנשמה שלי בקשר הזה ונתתי לך הרבה יותר מהבחינה החומרית... כואב לי איך שסיימת איתי כי הגיע לי הרבה יותר מזה. את כבר שכחת אותי בטח... גם אני המשכתי הלאה אני לא יושב כל יום וחותך את הורידים בחדר נעול.... אבל אני חושב עליך כל יום לפני שאני נרדם מנסה להבין איך זה נגמר... ולמה זה נגמר ככה אחרי כמעט שנה מדהימה ביחד... זהו אין לי יותר מה לטחון את זה אחרי חודש רק לקוות שזה יחלוף לי מהר ושאני אשכח אותך ושלא תנסי לחזור אלי לפני שזה יקרה... כי אומרים שזה לא אותו דבר אחרי שנפרדים... או שתתקשרי רק כדי לשאול מה נשמע כי אין לך טעם בחיי בתור ידידה... זה רק יכאב לי יותר... ויהיה לי קשה להגיד לך שאני לא רוצה לדבר איתך שיחות חולין ושאת לא נורמלית שאת רק רוצה לדעת מה קורה איתי? מתגעגע עדין לכל מה שעוד עשינו ביחד... טוב ההשפעה של האלכוהול ירדה עכשיו ונגמרה לי המוזה לכתיבה... ואני עדין לא מתחרט על מה שכתבתי את לא אמורה להתקל בהודעה/מכתב הזה וגם אם כן למרות מה שעשית בסוף והאכזבה שלי ממך אני לא מצליח לשכוח אותך ...

אני באמת מקווה שתתגבר עליה....

במיוחד אם היא פתאום תשנה את דעתה ותרצה לחזור

flower for ever

New member
כל כך מזדהה איתך...

גם לי היה קשה שככה החבר קם והלך ועד היום אני לא מבינה למה... מקווה שתתגבר עליה כפי שאני עשיתי....

itai 20

New member
אמממ יכול להיות שגרמתי לך

להזדהות איתי... חשוב לי לעמוד על דקויות ולהבהיר שלא "קמתי והלכתי" זה היה הרבה יותר ראוי ומכובד מזה... פעם ראשונה דברנו ביוזמה שלי נתתי לה להחליט מה מתאים לה ... ופעם שניה כבר גם היא הבינה והגדרנו את זה כהחלטה משותפת למרות שכן אני התחלתי את השרשרת אבל בטח שלא קמתי והלכתי היה שיתוף מלא שלה בתהליך וככה צריך לעשות לדעתי..

1נוגי

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo23.gif

אם עכשיו, אחרי ששפכת את כל זה, לא תתגבר עליה... אז אני פשוט לא יודעת מה עוד יעזור. אולי עד שלא יעבור מפסיק זמן ועד שלא תכיר את האהבה הרצינית הבאה שלך, לא תתגבר עליה ואולי לעולם לא תתגבר עליה. אני רק מקווה שפשוט תפסיק לאכול את עצמך על איך שזה נגמר ולמה זה נגמר. תתמוד, תבין ותפנים שזה נגמר ותנסה להמשיך הלאה עם החיים. בסופו של דבר, זה בהחלט הפסד שלה. או.קיי צ'ונג? בבקשה תהיה בסדר. כי כבר לי כואב עד כמה שלךֳ כואב.

itai 20

New member
בטח שאני יתגבר ...

3 שנים זיינו אותי אז את זה אני לא יעבור?... "הכל בראש" כמו שחינכו אותי ולהכל מתרגלים... פתאום אני רואה הפלוסים שבלהיות לבד שזה מאוד נחמד... הזמן יעשה את שלו למזלי כי אני מת כבר לשכוח הכל אני מודה... ואני מרגיש שזה נהיה יותר ויותר טוב

למעלה