יש עדין כרטיסים למחר בזאפה
I I מ י ר ב I New member 21/5/07 #2 מחר-זאפה../images/Emo168.gif ההודעה הקודמת נעלמה לה... אז אני פותחת חדשה. מי מגיע מחר
I I מ י ר ב I New member 21/5/07 #3 תהנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתהנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כ"כ מתבקש שאריק יעשה מחר את "ערב חג".איזה שיר מקסים הוא!!! כן,כן תעשה...
תהנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתהנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כ"כ מתבקש שאריק יעשה מחר את "ערב חג".איזה שיר מקסים הוא!!! כן,כן תעשה...
י יפעת ברמן New member 21/5/07 #4 כן יהיה מגניב אם הוא יעשה..רק שלא יבוא על חשבון הגשמה עצמית מעניין אם שקלרסקי יהיה
D dcohn New member 21/5/07 #5 ויתרתי בסוף... אתם יודעים ערב שבועות והכל.. המשפחה דורשת מפגש.. נו, בפעם אחרת. לא נורא.
A ady18 Well-known member 21/5/07 #10 מרקס מחר תהיה בזאפה../images/Emo3.gif והיא אמרה שאתם מגה מוזמנים לבוא ולהגיד שלום איך תזהו אותי אני זאת שאתעלף בצד כפרה אריק חתיך וזאת תהיה ההופעה ה100 בערך שלי כפרה על אריק
מרקס מחר תהיה בזאפה../images/Emo3.gif והיא אמרה שאתם מגה מוזמנים לבוא ולהגיד שלום איך תזהו אותי אני זאת שאתעלף בצד כפרה אריק חתיך וזאת תהיה ההופעה ה100 בערך שלי כפרה על אריק
S sm18 New member 22/5/07 #12 תהנו ! כמעט ויכלתי לבוא, אבל ברגע האחרון הודיעו לי על מפגש שבועות משפחתי.... אי אפשר להבריז.... פעם הבאה אבוא שיהיה בכיף, וחג שמח!
תהנו ! כמעט ויכלתי לבוא, אבל ברגע האחרון הודיעו לי על מפגש שבועות משפחתי.... אי אפשר להבריז.... פעם הבאה אבוא שיהיה בכיף, וחג שמח!
I I מ י ר ב I New member 22/5/07 #15 למה זה לא מפתיע אותי? זה כבר משהו שהפך לשיגרתי.וזה מצויין!!! בלי עין הרע