מחר התור...

infatuation

New member
מחר התור...

מחר התור שלי לגניקולוגית, אז אמנם אני יודעת שאין לי מה לפחד אבל בכל זאת פעם ראשונה.. אז אני די מתרגשת אם אפשר לקרוא לזה ככה.
מחרתיים זהו יום ההולדת של החבר שלי, יהיה בן 19. עד עכשיו לא דאגתי יותר מדי למה נעשה באותו היום. אבל עכשיו שזה מתקרב כ"כ.. בהתחלה חשבתי שאולי אני אקיים איתו יחסי מין ביום הזה.. אבל אני לא חושבת שאני רוצה עדיין, אני לא חושבת שזה הזמן. ואז התחלתי לחשוב, אז מה בעצם אני יעשה בשבילו? הוא תמיד כ"כ דואג לי, ועושה כל דבר בשבילי, תמיד דואג שיהיה לי טוב ושיעשה לי טוב והכל סובב אותי, ואני מתכוונת גם לרגעים האינטימיים יותר.. ואני לעומת זאת לא מצליחה להביא את עצמי לידי נתינה, כל הזמן מקבלת, אבל לא מוכנה לעשות הרבה. כל הזמן יש לי רגשות אשם בעניין אבל זה לא יעזור אם אני יעשה משהו רק כי אני מרגישה אשמה כי אז אני ירגיש עוד יותר רע עם עצמי. הבעייה היא שאני לא יודעת מה כן אני יכולה לעשות.. עוד לא ברור אם אני אשן אצלו בכלל באותו יום כי אני די מפחדת לשאול את אמא שלי, אבל נראה אולי זה יסתדר בכל זאת. ויש לי עוד שאלה שנראה לי שכבר שאלתי אבל לא ענו לי: כשבחורה מקיימת יחסי מין לראשונה, מה צריך לעשות כדי שלא ישארו כתמים?

infatuation

New member
שכחתי לגמרי...../images/Emo9.gif

היה... ממ.. אני ואמא שלי נכנסנו והרופאה שאלה מה קרה, אז לא ממש ידעתי מה להגיד אז אמא שלי הציגה את "הבעייה", אמרה שיש לי חבר ואנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין ואם גלולות עלולות להפריע לגדילה ולהתפתחות שלי ובלה בלה בלה... לצערה הרופאה אמרה שאין שום בעייה כי את המחזור קיבלתי כבר בגיל 12 ואני כבר בת 18 ונתנה לי גלולות והסבירה איך וכמה ולמה... ומה שנשאר לי עכשיו זה לחשוב אם אני רוצה לקחת גלולות כי זה נראה לי ממש מסובך, וגם ככה יש לי עוד חודש עד למחזור הבא.. משום מה אמא שלי אמרה לי שהיא ממליצה לי קודם להתחיל עם קונדום ואח"כ להחליט אם אני רוצה לקחת גלולות..

infatuation

New member
אני לא יודעת... אני מבולבלת לגמרי..

אני מקבלת כל מני עצות שונות, מאנשים מנוסים... ואני לא יודעת מה הכי נכון לעשות? אני חושבת שאני באמת מעדיפה להתחיל רק עם קונדום אבל עד כמה זה באמת בטוח? כי מבחינת סיכונים להריון הכי בטוח זה גלולות.. לא? וכרגע אני גם יכולה להגיד שאני מאוד רוצה לעשות את זה כבר.. אבל מצד שני אני גם לא בטוחה שאני רוצה... אז נכון לעכשיו אני מחכה.

חתולבל

New member
לחכות זה תמיד טוב../images/Emo70.gif

ברכותיי על שעברת בשלום את הביקור הראשון אצל הגניקולוגית! ועוד עם אמא שלך לידך... באמת כל הכבוד!
ולגבי כל הבלבולים - בזמן האחרון יוצא לי הרבה להגיד לאנשים "לאט לאט" - פשוט לקחת את הדברים לאט, בלי לחץ, בלי למהר. בסוף הכל יסתדר. באמת אין סיבה להלחץ. כשתחליטי מה נכון ומה מתאים לך אז תעשי את זה, ויחד עם זה שחשוב להתייעץ - הכי חשוב לעשות רק מה שהכי טוב בשבילך ומה שאת מרגישה הכי שלמה איתו! וגם אם כרגע את לא יודעת מה בדיוק זה אומר, זה בסדר, כי גם זה יבוא. ואנחנו כאן, כמו תמיד, כדי לתמוך ולעזור ולענות על כל שאלה ולעבור איתך את המנסע הזה, וגם כדי סתם להקשיב ולשמוע את כל מה שיש לך לספר. אז כמו תמיד אאחל בהצלחה והנאה ורק בכיף!!!

למעלה