infatuation
New member
מחר התור...
מחר התור שלי לגניקולוגית, אז אמנם אני יודעת שאין לי מה לפחד אבל בכל זאת פעם ראשונה.. אז אני די מתרגשת אם אפשר לקרוא לזה ככה.
מחרתיים זהו יום ההולדת של החבר שלי, יהיה בן 19. עד עכשיו לא דאגתי יותר מדי למה נעשה באותו היום. אבל עכשיו שזה מתקרב כ"כ.. בהתחלה חשבתי שאולי אני אקיים איתו יחסי מין ביום הזה.. אבל אני לא חושבת שאני רוצה עדיין, אני לא חושבת שזה הזמן. ואז התחלתי לחשוב, אז מה בעצם אני יעשה בשבילו? הוא תמיד כ"כ דואג לי, ועושה כל דבר בשבילי, תמיד דואג שיהיה לי טוב ושיעשה לי טוב והכל סובב אותי, ואני מתכוונת גם לרגעים האינטימיים יותר.. ואני לעומת זאת לא מצליחה להביא את עצמי לידי נתינה, כל הזמן מקבלת, אבל לא מוכנה לעשות הרבה. כל הזמן יש לי רגשות אשם בעניין אבל זה לא יעזור אם אני יעשה משהו רק כי אני מרגישה אשמה כי אז אני ירגיש עוד יותר רע עם עצמי. הבעייה היא שאני לא יודעת מה כן אני יכולה לעשות.. עוד לא ברור אם אני אשן אצלו בכלל באותו יום כי אני די מפחדת לשאול את אמא שלי, אבל נראה אולי זה יסתדר בכל זאת. ויש לי עוד שאלה שנראה לי שכבר שאלתי אבל לא ענו לי: כשבחורה מקיימת יחסי מין לראשונה, מה צריך לעשות כדי שלא ישארו כתמים?
מחר התור שלי לגניקולוגית, אז אמנם אני יודעת שאין לי מה לפחד אבל בכל זאת פעם ראשונה.. אז אני די מתרגשת אם אפשר לקרוא לזה ככה.