מחר הפיינל פור!!

• פותח הנושא 2
  • פורסם בתאריך

2

New member
מחר הפיינל פור!!

מה לדעתך יהיה תביעו בסקרים

kovica

New member
אני מבטיח לכם מחר שננצח את הרוסים

וכל המלחמות הפסיכולוגיות המטופשות שלהם לא יעזרו להם מכבי חזרה לכושר של תחילת העונה וצסק"א הפכה לגירסא מזוייפת של הפועל "זבל אדום" ת"א שיודעת שהיא הולכת לקבל 20 בראש כמו שהיא כמעט קיבלה במשחק הקודם ביד אליהו במחזור השישי - הפעם פיני גרשון ומכבי לא יעשו את הטעות שהם עשו באותו משחק שבו הובילו על צסק"א ברבע השלישי ב-20 הפרש והורידו את הרגל מהדוושה הפעם אנחנו נעשה מהם סלט חתוך על קטן ונטחן אותם עד שהם יתחננו לרדת מהפרקט וזה יתחיל מהיציע של מכבי בעזרת השם הגביע ישאר בת"א ויחזור לארון של מכבי אחרי גלות של 3 שנים אצל הגויים.

kovica

New member
הזמנה לבלוג שלי ספיישל הפיינל פור

היום במהלך היום אני אערוך ספיישל מיוחד לפיינל פור עם קליפים מדליקים של מכבי ת"א ומשחקים גדולים מהעונה לפי בחירתכם ומהעונות הקודמות של מכבי ת"א. לכל אוהדי מכבי ת"א לדורותיהם מובטחת הנאה גדולה. מבטיח לכם שכשאתעורר השידור יחל כולם מוזמנים!!!! נשים גברים, זקנים וטף.

מחפש כרטיס כניסה לפיינאל-4

אני מחפש כרטיס כניסה לפיינאל 4 .... מוכן לשלם 12 ש"ח לכרטיס...... מי שמוכן למכור לי כרטיס כניסה למשחק במחיר זה של שתיים עשרה ש"ח (12 ש"ח) נא להודיעני כאן בפורום או במסר אישי..... (ובמחיר זה כל המשחקים חייבים להיות כלולים.... ) ממתין להצעות.... קשקשני 28.4.2004

למעלה