מחר. העדלאידע.

netushit

New member
טוב אז זה התחיל ככה...

הלכתי לישון בלילה שלפני ב2 ושמתי שעון מעורר ל-6... השעון צילצל ב6 כמכוון ואני לא יכלתי לקום חחחח... עצרתי אותו והמשכתי לישון.. למזלי אחת המורות בסטודיו התקשרה אליי ב7 לשאול אם אני זוכרת להביא לה איזה דיסק לא משנה... קיצר התארגנתי מהר וב25 ל8 יצאתי... עשרה ל8 הייתי בסטודיו כמו שהיה צריך..ישבנו בסטודיו כל הקבוצות שיצאו להקראת שמות ולוודא שהכל טוב וזה...ואז יצאנו ם האוטובוסים.. הגנו תוך איזה רבע שעה..והמתנ"ס שבו חיכינו (מתנ"ס רביבים אם אני לא טועה) היה ריק הגענו ראשונים :).. התחלנו להתארגן עם התלבושות מי שהייתה צריכה להתאפר עוד קצת וללכת לשירותים והכל.. ישבנו קצת עשינו מורלל ואחרי איזה שעה וחצי הקבוצות התחילו לצאת.. קראו גם לנו יצאנו הלכנו לכיוון ההתחלה וחיכינו.. היינו אחרי קבוצה שבידיים היו מחוברים להם סירים ופשוט כל הדרך הם שיגעו אותנו עם הסירים והרעש חחחח.. השתגענווו.. ואז הייתה ההזנקה, הלכנו אחרי החרגול שלנו.. אני ועוד מישי הובלנו את כל הקבוצה בחצי שעה ראשונה לא היה כל כך קשה ואז בהמשך נהיה יותר חם ויותר יבש ויותר קשה וכבר כאב הצד אבל בכלל זאת ניסיתי לשמור על מצב רוח וכוחות טובים והמשכתי בלי לשתות (המורים שלנו הלכו עם בקבוקים ונתנו למי שרצה) ואז הגענו לקטע שיש במה ויש עליה מישהי והיא אומרת את השם שלנו וכאילו מדברת עלינו וכרגיל טעו בשם שלנו (במקום קודו עם נקודה מעל הו'... אמרה קודו עם נקודה בין ה-ו' ל-ד' כרגיל) והמשכנו!! הגענו לסוף עייפות אך מרוצותתת היה ממש ממש כיף!! ואז הביאו לנו מיים שוב והלכנו לאוטובוסים לתקן איפור ולהתלבש מחדש כדי לעלות על הבמה לריקוד שלנו הלהקה (דו ג'אז) הלכנו לכיוון הבמה בהתחלה הסתכלנו על כל הקבוצות וממש נבהלנו כי כולן היו כל כך טובות אבל אז הקבוצה שהייתה לפנינו רקדה ממש לא טוב וכאילו סתם ריקוד כזה לא יפה ושמחנו שהם היו לפנינו כי אז שלנו על הבמה דפקנו את ההופעה של החיים!! אני הרגשתי שהיה לי ממש ממש טוב ואפילו לא כל כך התרגשתי הריקוד שלנו יצא כל כך יפה והיינו מאושרות... עלינו לאוטובוס והקבוצות מהסטודיו שלנו שלא הופיעו על הבמה כזה מחאו לנו כפיםם ואמרו שהיינו ממש טובות וזה היה ממש כיף... ואז חזרנו באוטובוס וכל הדרך חגגנו ושרנו שירים לאחת הבנות מהלהקה כי היה לה יומולדת!! בקיצור אני מסכמת את העדלאידע השנה כעדלאידע מהממת ביותררררר!!!! היה ממש כיף...

netushit

New member
ואיי איזה הסחפות חחח כמה רשמתי

מסכן מי שקוראאא.... סתם תקראו זה מעניין חחחחחחחח

הבנות שהכרנו היו מהקבוצה של הסירים

איזה חצאיות מדהימות היו להם
והן סיפרו לנו שהן הכינו את התלבושת..

כן היה מדהים../images/Emo9.gifלבשנו אמממ תחתוני בו

בוקסר, גרביון צבעוני, שלייקס ואמממ זהו נראה לי
היינו המפוזר מכפר ע/אזר...אני רוצה לקרוא פירוט שלך
מה אתם הייתם? מה אתם התלבשתם?

netushit

New member
אנחנו?! אמממ חחח

אני ראיתי אתכם!!! סביר להניח שגם אתם אותנו לנו זה היה מזעזע.. היינו חרגוליםםם.. אוברול שחור עם כאלה כל מיני דברים כתומים וירוקים סרטים כאלה..

הכי שווה../images/Emo45.gif../images/Emo8.gifאממ אם היית מקדימה ב

בזמן שכולם חיכו ליד הדברים הענקיים האלה אז יש מצב שראיתי אותך

netushit

New member
כן הייתי מקדימה חחח ..

הייתי אני ועוד מישי מקדימה.. אבל היא הייתה עם כתום אני חושבת.. יש מצב שראית אותי וגם שאני אותך חח.. מהה ? איך את מעיזה לחשוב שהייתה לנו תלבושת יפה היא הייתה מזעזעת!! חחחחח

היא הייתה ממש יפה../images/Emo70.gif

ואממ אם ראית אותי אז קודם כל אני אעלה תמונות אחר כך מהעדלאידע
וגם הייתי עם בוקסר ושלייקס אדומים (הבוקסר עם דוגמה של פינגוונים) ובגד גוף תכלת (היו 3 קבוצות- שלנו עם תכלת הגדולות יותר בורדו והקטנות סגול) וגרביון כחול..והייתי עם פן עם 2 קוקיות קטנות מקדימה וקוקו רגיל מאחורה

אוי נזכרתי במשו קורע../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

כזה שהיינו במתנ"ס הזה והתחממנו והכל לפני שיצאנו והקריאו כל שם של קבוצה כדי שהיא תצא החוצה אז כזה כל קבוצה הקריאו ואז אומרים כזה "תשמיעו קול שנראה שאתם פה" או משו כזה...אצלנו ישר שאמרו את השם שלנו כולן צרחו כמו מטורפות אז מי שהקריא ברמקול את הקבוצות אומר כזה "כן אתן פה.."
אוי פשוט נקרענו מזההה

למעלה