מחר המפגש הנפלא...

יעל י

New member
מחר המפגש הנפלא...

שרשור אחרון בנושא שרשור אצל לילית ברעננה בשעה 20:30 מי מביאה מה? מי עוד מצטרפת?

נראה לי שתחגגו בלעדי - אין לי רכב .

פעם אחרונה של קורס שבעלול מקווה למצוא בעזרתו עבודה חדשה. והוא לצערי לומד עד 22:00.

jesie12

New member
יעליייי../images/Emo24.gif

רק אחרי שהעברתי את השיחה נפל לי האסימון באיזה יעל מדובר

יעל י

New member
מצחיקולה...מגיעה ומביאה את אור.

מספיק לא?? סתאאאאאאאאאאם מביאה לחם מקמח מלא ופשטידת קישואים

חורף75

New member
מאשרת הגעה

מביאה איתי 3 בקבוקים משכאות דיאט. צריכה הנחיות איך להגיע.

קרמבו 112

New member
בנות יקרות תיהנו במיפגש לי יש הרגשה

שהיום או בסופ"ש הזה אני כבר בחדר לידה... מקווה שמיפגש הבא שיהיה אני כבר כן אוכל סוף סוף לבוא

ronanit

New member
../images/Emo10.gifלא נראה לי שאבוא הערב..

עצוב לי כלכך .. זה יום נורא.. ממש קשה לי.. מצטערת... נראה לי שאשאר עם בעלי והילד בבית הערב.. ואבכה מול הטלויזיה.. זאת הדרך שלי להתאחד הם המשפחות השכולות...

יעל י

New member
ronanit אני מקווה שתשני את דעתך ותבואי...

אכן זה יום קשה מאד ומחר גם יהיה קשה ובמיוחד שרגב היא גולשת שלנו וגם אני התלבטתי אם נכון להיפגש היום או לא אבל סה"כ בגדול זו לא מסיבה.אנחנו לא חוגגות כלום,לא רוקדות או משהו דומה לזה , רק יושבות ומן הסתם רגב וכל היום הזה יהיו נושא היום. לכן לא דיברתי ולא קראתי לבטל או לדחות. אנחנו קרובות אלייך מאד ומקווה שבכל זאת כן תבואי. חיבוקים.

יעל י

New member
הרהורים בנושא המפגש והיום הטעון הזה

למעשה אני מעתיקה את ההודעה שעניתי ל ronanit בעיקר כיון שהנושא העסיק אותי כבר מאתמול אבל...התשובה מסבירה הכל ומסיפה.למרות הכאב יש היום אנשים שקבעו להתחתן,בר מצווה,מסיבות יום הולדת או כל ארוע כזה או אחר וכמובן שהדברים לא יתבטלו. הכאב הוא עצום מאד ואני שעדיין נמצאת בהתהליך אבל פרטי משלי מרגישה מאד את עוצמת הכאב אולם למרות הכל ובגלל הכל... וזו התשובה שעניתי: אכן זה יום קשה מאד ומחר גם יהיה קשה ובמיוחד שרגב היא גולשת שלנו וגם אני התלבטתי אם נכון להיפגש היום או לא אבל סה"כ בגדול זו לא מסיבה.אנחנו לא חוגגות כלום,לא רוקדות או משהו דומה לזה , רק יושבות ומן הסתם רגב וכל היום הזה יהיו נושא היום. לכן לא דיברתי ולא קראתי לבטל או לדחות. אנחנו קרובות אלייך מאד ומקווה שבכל זאת כן תבואי.

4n4t

New member
מקווה שאתן נהנות ומתגבשות

בעלי הגיע ב- 20:00 ומודה - כבר לא התחשק לי להגיע. לא לצאת, להתלבש. גם ככה היה יום פרווה כזה. לא היה מצב רוח או חשק לכלום. אפילו האוכל שהכנתי היום לא היה לי טעים. בכל אופן אם היה מוצלח - אולי נחזור על זה עם שיווק יותר אגרסיבי?? אל תשכחו לסגור. גם את הנשנושים

לילית462

New member
../images/Emo41.gif היה נחמד נורא ../images/Emo41.gif

אז נפכשנו היינו יעלי, אור, פלפלת, חורף75 ואנוכי, נשנשו אוכל טעים בריא ולא ממש משמין
יעלי, אני רוצה את המתכון לפשטידת קישואים, שמחתי מאוד לפגוש את השמות והפנים מאחורי הניקים תודה שבאתן

יעל י

New member
לילית תודה על האירוח

היה מאד נחמד,אוריה קלה ונעימה תודה לבנות שהגיעו ביום הקשה הזה תודה שנתתן לי אתנחתא קלה מהטלויזיה פשטידת קישואים -מחר אני הרוסה וישר למיטה

חורף75

New member
תודה רבה על האירוח

היה מאוד נחמד, שמחתי להכיר את כולן ומקווה שנחזור על זה גם בעתיד.

jesie12

New member
מקווה שהפעם הבאה תהיה בתחילח שבוע

ו
גדול ליעלי ואור שהתקשרו אלי לעבודה, חתיכת הפתעה אירגנתן לי
, שמחה שנהנתן שמחה שאכלתן טוב (ודל שומן
) מצפה למגה מפגש בפעם הבאה ולא מוותרת על מתכון פשטידת הקישואים של יעלי אוהבתותכן

אור685

New member
מאוד נהניתי!

באמת נחמד להכיר את הפנים מאחורי השמות לילית-תודה על האירוח יעל-תודה על הטרמפ. את נהגת מעולה!

מצטרפת לכל השאר../images/Emo13.gif

היה נחמד מאוד להכיר את כולכן (וגם את פלג ומאיה המתוקים) ומאוד טעים (מצטרפת לבקשה לפשטידת קישואים)

למעלה