מחר היום הגדול

טוב

New member
מחר היום הגדול

כמעט כולכם כבר עברתם אותו, אבל לי היום הזה מגיע רק מחר. ביתי הולכת לגן. טוב, הולכת זה מילה לא הכי מתאימה. היא בת חמישה חדשים. שלושה חודשים היא היתה איתי, וחודשיים עם אבא, וממחר היא מתחילה ללכת למשפחתון במקו עבודתי. ביקרתי במשפחתון הזה כמה פעמים, ואני לא מבינה למה לא עושים את זה בכל מקום עבודה: זה כל-כך נח, ואמהות מניקות יכולות להניק, או אפשר סתם לקפוץ באמצע היום. טוב, אני מאמינה שזה דורש הרבה מקום, וגם שטח לחצר, מה שיש במקום עבודתי. הגננות שם נראו לי נורא נחמדות, והפעילויות מאד מעשירות, אבל מעניין אותי, אם דסי קוראת את דברי, האם יש לי דרך לדעת אם המקום שייך לרשת המשפחתונים שלך. כי מדובר במקום פרטי, ששייך לרשת. אם תרצי אני יתן לך פרטים מדוייקים במייל. ואם הוא לא שייך, האם יש טעם\דרך לערב אותם בכך?

טוב

New member
תודה רבה. ודסי, אנא עני לי לשאלה

שבגוף ההודעה המקורית

דסי אשר

New member
הי טוב- מה זאת אומרת

מיד רציתי לכתוב לך מייל, עוד לפני שבקשת אותי, אבל המייל שלך חסוי, אז ההודעה היא בפורום. המייל שלי גלוי- כתבי לי ונראה איך מקדמים ומה ניתן לעשות. הרבה רעיונות כבר עולים ב"מוחי הקודח". בכלל, כשיגרה, נראה לי נכון, שאם רוצים ממשהו משהו אישי(אפילו שכאן זה נוגע לעוד רבים אחרים), אני חושבת שהנכון ביותר הוא פשוט לראות אם יש מייל, ולכתוב אישי. נכון שזו יזמות חברתית- עמותה, ואין לי רווחים, אבל עם כל הקומפלימנט, אני מאד נבוכה. אבל, מעל לכל- שמחה שהמסר עובר וחושבים על רעיון השירות דסי. לבטחון, הנה המייל: [email protected]

למעלה