מחר היא תנותח באוזניים.....

מחר היא תנותח באוזניים.....

אווווף מסכנה קטנה שלי.... זה אומנם רק כפתורים אבל זה חדר ניתוח..... האקס רצה להצטרף אליי להמתנה משום מה בזמן האחרון הוא רוצה לבוא איתי לכל מקום..... אז אני חברה שלו (אפילו חברה טובה) למען הברבורה הקטנה שלי אבל אני מתחילה להרגיש שהוא מנסה שוב להתקרב..... אז לא אכפת לי לצאת איתו ביחד לאכול או ללכת לסרט (איתה כמובן) אבל אני פוחדת שעולים לו רעיונות מוטעים בראש.... להתחתן אנחנו כבר לא יכולים שוב וגם אם היינו יכולים לא הייתי מתחתנת איתו שוב (לעולם לא אשכח את מה שהוא העביר אותי בנישואים) אני לא רוצה לפגוע/להעליב אותו אני רוצה שיהיה בקשר איתי ועם הילדה אני חושבת שזה חשוב אבל לא רוצה יותר מזה.... פוש שמחפשת כמו תמיד את דרך הביניים

מייקי69

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה !!!!

לקטנה שלך, כמובן. גם אנחנו עברנו את זה - מכירה את החרדה ומחזיקה לך אצבעות. ויקירתי - אין דרך ביניים. ממש לא. יש להעמיד דברים על דיוקם. להיות חד משמעית. זה גם יועיל לו. הוא יוכל לקחת את עצמו בידים, להשלים עם הפרידה, ולהתחיל לבנות לעצמו חיים חדשים. אל תחשבי לרגע שאת אכזרית, או לא נחמדה. שלא יהיה לך "לא נעים". פעם הבאה שמזמין לסרט, תציעי בעדינות, שילך רק הוא עם הקטנה. למסעדות - תסרבי. את יכולה לנגן על זה שזה מאד מבלבל ילדים להורים גרושים. מה שמאאאאד נכון. אז תסבירי לו שזה ככה בשביל ועבור הילדה. כדי שלא תקבל מסרים כפולים: אבא אמא יחד או לחוד???? ותני לה נשיקה ממני.... סתם ככה, להצלחה! מייקי

פושפוש איפה היית?

קודם כל תהיי רגועה (כן,קל להגיד,זוכרת איך אני הייתי לחוצה..),ובהצלחה. לגבי האקס,אני חושבת שזו זכותו הלגיטימית,הרי זו גם הבת שלו... בעניין נסיונות ההתקרבות שלו-מכירה אותם כיוון שעוברת אותם על בשרי כבר 7 שנים וגם אני כמוך למען הילדים שומרת על יחסי חברות איתו ,למדתי שכדי שהקשר שלו עם הילדים יהיה טוב ורציף עלי להרכין ראש ולשמור על חברות כיוון שכשהייתי מרוחקת וקרה הילדים שילמו את המחיר... לפני שנתיים אפילו נסענו יחד עם הילדים לשבוע בקניה,הכללים היו מאוד ברורים - חדרים נפרדים ,לטיולים יצאתי עם הילדים והוא פנה לעניניו (כבר היה בהם),היו זמנים שהוא יצא עם הילדים לכל מיני בילויים ואני פניתי לענייני כך שנפגשנו כולנו רק בארוחות. הילדים לרגע לא חשבו שיש כאן איזו חזרה או אידליה ובכל זאת מאוד נהנו לבלות יחד כמשפחה ואני? למענם הייתי בחברתו שבוע ונהנתי מהשאר (מחברתו ממש לא). אני חושבת שאם את ברורה במסר שאת מעבירה לו,שלא תהיה חזרה ,וכמובן במסר שאת מעבירה לילדה,אין רע בלהעניק לה זמן עם שני ההורים,זמן שונה ממשפחה רגילה אבל עדיין עם שניכם ההורים שלה ואינכם אוייבים. כן,גם ניצת בוחרת בדרכי נועם,דרכי ביניים...

למעלה