מחר הזרעה פעם ראשונה-חששות ושאלות

תמרלה

New member
מחר הזרעה פעם ראשונה-חששות ושאלות

אחרי שבוע או יותר של קוקטיל זריקות : מונוגון+סיטוטייד +כוריגון חיפושים אחרי מקומות להזריק, קורס מזורז שבעלי עבר ( כל הכבוד לו!) היום בבוקר באולטראסונד היו זקיקים :14 21 והכי חשוב רירית 8 ! אצלי כל הזמן הרירית היא הבעיתית והיתה 4-5 לא יותר! אז מחר בבוקר עושים הזרעה וזה יום שישי אז זה לא עם הרופא שלי אלא רופא אחר שהאחיות במרפאה אמרו לי שהוא נהדר ושרק אצלו לעשות! אבל בכל זאת יש לי חששות, ובכלל האם זה כואב? מותר לקחת איזה כדור? יש תופעות לואי? קראתי שיש כאלו שעושים 2 הזרעות בחודש ? בקיצר כל מה שרצתיתי לדעת על הזרעה ויש לי את מי לשאול פה תגידו לי מה אני צריכה לדעת , כי ידע מרגיע אותי! וכמובן תחזיקו לי אצבעות מחר בבוקר בבקשה

תמרלה היקרה

קודם כל המון המון
מחר. אני עברתי בשבוע שעבר יום אחרי יום הזרעה ופעולת החדרת הזרע המושבח היא פשוטה מאוד ומאוד דומה לבדיקה גניקולוגית רגילה. ביום של ההזרעה שניה דיממתי מעט בדיוק לכמה דקות וזהו. ממש אין ממה לחשוש. מחזיקה לך אצבעות.

צוקה1

New member
תמרלה בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

ellieg

New member
בהצלחה

זה לא ממש כואב, אלה יותר כמו בדיקה גינקלוגית לא נעימה. לפעמים אצלי הרופא שורט טיפה בשביל "גישה יותר נוחה". ולפעמים הכי מצחיק מבקשים ממני להשתעל!!! כן להשתעל ואני ממש לא מצליחה להשתעל לפי הזמנה (כנראה עוזר לו להכניס את המכשיר) אז תתחילי להתאמן

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות

זה יכול לכאוב ויכול לא לכאוב. רופא עם יד קלה יחד עם מטופלת שמצליחה להשאר רגועה יכולים להעביר את ההזרעה בצ'יק בלי להרגיש. חשוב מאוד לשחרר את פלג הגוף התחתון עד כמה שאפשר. לנשום נשימות עמוקות, אפשר נשימות כלב, או נשימות כמו בלידה. זה משחרר את האגן ומזרים אנרגיה. עדו על הזרעות תוכלי לקרוא במאמרי הפורום.
נועם

babywishing

New member
תמרלה בהצלחה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

גם אנחנו עושים בד"כ 2 הזרעות, אבל כשההזרעות יצאו ביום שישי (פעמיים), אז הרופא אמר לעשות "הזרעות" טבעיות בבית ביום שבת
בהצלחה

bapi

New member
בהצלחה - ואל תדאגי../images/Emo140.gif

כמו שאמרו זה תהליך מאוד פשוט ומהיר העיקר שיניב תוצאות בסוף

למעלה