מחר הופעה..

מחר הופעה..../images/Emo168.gif

מחר יש הופעה אקוסטית ב"המוזה" ביהוד.. איזה כיף עם כל ההופעות האלה
מזכיר לי את פעם..
מי מגיע ?
אם לא- מדוע? יש דרך שאפשר לעזור?
אם כן- כיף לכם!!!!1 [המשיכו בשאלון]
איך מגיעים?
לבד או עם אנשים?
לאיזה שיר אתם הכי מחכים?
כמה אתם באמת רוצים את ההופעה הזאת?
עם מי הכי הייתם רוצים להיות בהופעה?
לשבת- קרוב או רחוק מהבמה?
איזה שיר הייתם רוצים להקדיש למישהו מסויים?
עוד משהו? Have fun

אוואו כמה הופעות!!!!../images/Emo99.gif

מי מגיע ? אני!!!!!! אם לא- מדוע? יש דרך שאפשר לעזור? אם כן- כיף לכם!!!!1 [המשיכו בשאלון] איך מגיעים? עם אריאלה לבד או עם אנשים? כל מי שיהיה,וכמובן אריאלה:) לאיזה שיר אתם הכי מחכים? מקום! כמה אתם באמת רוצים את ההופעה הזאת? אממממ..דווקא יש לי זכרונות ממש ממש טובים מהמוזה הקודם היה כיף עם מי הכי הייתם רוצים להיות בהופעה? לא באמת משנה לי לשבת- קרוב או רחוק מהבמה? במוזה לא רואים כלום אלא אם כן זה מול המזגןP: איזה שיר הייתם רוצים להקדיש למישהו מסויים? שש לא מדברים על זה! עוד משהו? יאללה עוד הופעה..:)

גם אני רוצה הופעה היום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

מי מגיע ? לא אני אם לא- מדוע? יש דרך שאפשר לעזור? אם יש למישהו ראיון איך אפשר להגיע ולחזור - זה הזמן להגיד אם כן- כיף לכם!!!!1 [המשיכו בשאלון] איך מגיעים? לבד או עם אנשים? לאיזה שיר אתם הכי מחכים? כמה אתם באמת רוצים את ההופעה הזאת? עם מי הכי הייתם רוצים להיות בהופעה? לשבת- קרוב או רחוק מהבמה? איזה שיר הייתם רוצים להקדיש למישהו מסויים? עוד משהו?

פלדלמן

New member
כבר 3 שנים עם רישיון ../images/Emo13.gif וחולההה ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של נועם פנחסוב!!!1: כנראה
שיר השבוע לא של נועם פנחסוב!!1: בדך למילווקי - איגי וקסמן
אלבום שבועי: לא מחכה יותר לדוור - איגי וקסן 1997
סרט\תוכנית טלווזיה: נמלטים
מאכל השבוע: סנדוויץ עם אבוקדו ועגבניה
חוויה טובה שעברתם השבוע: נועם בבארבי
חוויה קצת פחות טובה שעברתם השבוע: יום שלישי (המיונים לאורנג')...והערב שאחרי המיונים =\
שלושה דברים מעניינים שהולכים לקרות לך שבוע הבא: מממ...פסיכומטרי, פסיכומטרי, מיונים לפלאפון חחחחח
ציטוט\מסקנה שבועית: "אני יודעת משהווו במחשביםםםםם!!!! יאאאא!! לא הרסתי את המחשב הבן כלביים הזהההה"
אדם שעשה לך את השבוע: שיר והילי בבארבי
יניב
המורה שלי לפסיכו'
האם אתה מתרגש לקראת הגמר הגדול של ה"אח הגדול"? וואלה?? האח הגדול נגמר!?!?! ישששש!!! הללויייהההה תמונה שמייצגת את השבוע שעבר: אין לי כוח לעלות אז...תחשבו על מישהו שעומד בחוץ בגשם ומנסה לעצור מונית באיזור התעשייה של ראש העין והמכוניות משפירצות עליו!!!!!!!!!!! והוא בלי מטריה! כן...זו אני!!

inbarIL

New member
../images/Emo45.gifמסתבר../images/Emo9.gif

מי מגיע ?אני אם לא- מדוע? יש דרך שאפשר לעזור?
אם כן- כיף לכם!!!!1 [המשיכו בשאלון]
איך מגיעים?אבאD: לבד או עם אנשים?פוגשת שם:) לאיזה שיר אתם הכי מחכים?ממ לא יודעת כמה אתם באמת רוצים את ההופעה הזאת?רוצה
עם מי הכי הייתם רוצים להיות בהופעה?כל מיני לשבת- קרוב או רחוק מהבמה?נזרום
איזה שיר הייתם רוצים להקדיש למישהו מסויים?ממ לא יודעת עדיין עוד משהו?פעם ראשונה במוזה

למעלה