מחר ההחזרה

דנה 13

New member
מחר ההחזרה../images/Emo39.gif

שלום לכולן מחר ההחזרה. כמה זמן אני אמורה לנוח במחלקה? כמה עוברים אתן ממליצות לי להחזיר? תודה

nuli 25

New member
היי דנה

אני לא בקיאה בנושא אבל אני בטוחה שתכף תכף יבואו המומחיות, בכל מקרה שיהיה בהצלחה

elad04

New member
אספר לך כך

לגבי כמה זמן לשכב אחרי זה לא ממש משנה אשתי ממש לא נחה אחרי החזרנו לקחנו ת'רגליים וחזרנו הבייתה בשביל ההרגשה הטובה אני ממליץ לך לנוח קצת ובטח לא להשתולל לגבי מס העוברים זו בהחלט שאלה שמשתנה מזוג לזוג שאלה לא קלה שיש לדון בה בכובד ראש לדעתי עם הרופאים ולאחר מכן לשבת מול בעלך ולקבל החלטה בינכם . אני מציע לא לוותר על האמירה שלכם קחו בחשבון כמה דברים חשובים כמו שנאמר כמה פעמים נכשלתם קודם... איכות העוברים (למרות שיש לא מעט עוברים לא איכותיים ששרדו בהחלט , לדוגמא שלנו שורדים זה השבוע השביעי) -העוברים טריים ולא לאחר הקפאה ... לסכום אני אספר שאצלנו היה פישול סיכמנו עם הרופא על החזרה של 2 כהמלצתו ובעת הביצוע הוחזרו בגלל חוסר תאום שלושה והסיבה שהלבורנטית החזירה שלושה היא שהעוברים היו לא יפים בני ארבעה תאים , היו לנו 4 הפריות והיא חשבה להחזיר 3 מתוך הנחה שלפחות אחד ישרוד... בשבוע הבא נאמר לכם כמה שרדו... אני מקווה שנתתי כמה נקודות למחשבה תהיי אופטימית וחזקה תקבלו החלטה שהכי מתאימה לכם ואני משוכנע שהרופאים יעזרו לכם לקבל אותה... ותזכרו אלו עוברים שלכם ורק אתם תגידו את המילה האחרונה... דעתי בלבד מחזיק אצבעות... הזוג

ושבו בנים לגבולם...../images/Emo70.gif

להפתעתי הרבה, ביום ההחזרה הסביר לי פרופ' פיש מבלינסון שקיים היום חוק שמגביל את מס' העוברים המוחזרים לרחם לשניים בלבד... כך שבמקרה שלנו, כלל לא ניתנה בידינו הבחירה כמה עוברים יוחזרו (זאת למרות שניסינו קצת ללחוץ על החזרה גם של העובר השלישי האיטי יותר...אך לשווא) הבנתי, שמקרים יוצאי דופן הם כשיש כמדומני מעל 3 החזרות כושלות... מישהו יודע באופן מבוסס מהי המדיניות בנוגע להחזרות...

Big Mama 1

New member
כן, אני../images/Emo132.gif

משחזרת מהזיכרון את המסמך הרשמי של משרד הבריאות. קראתי אותו בהחזרה האחרונה, (הוא תלוי אחר כבוד על הקיר בחדר החזרות בליס), עטויה כבר בחלוק המפואר, כשביד אחת אני מחזיקה את הוילון למקרה שהרופא יכנס וביד השנייה מחזיקה את החלוק מאחור שלא יפתח...
אז תסלחו אם לא זכרתי מילה במילה, וקצת קיצרתי ניסוחים רפואיים/משפטיים. אז ככה: בעיקרון מוחזרים לא יותר משני עוברים. במקרה של אישה מעל גיל 35 אפשר להחזיר עוד אחד, במקרה של אישה שעברה יותר מ 3 או 5 טיפולים (לא זוכרת) אפשר להחזיר עוד אחד, במקרה שמצב העוברים לא "מזהיר" אפשר להחזיר עוד אחד. אז ככה שבמקרה שלי הרופא יכול להחזיר אפילו 5 עוברים והוא "מכוסה"

yaelu1

New member
../images/Emo50.gif מחר

אצלי בבי"ח נחים שעה וחצי שעתיים אחרי ההחזרה והולכים מיד הביתה. לגביי כמות העוברים להחזרה הכי כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך, הוא יסביר לך מחר בבוקר כמה עוברים הופרו, מה איכותם ותחליטו ביחד כמה להחזיר. בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה הכי חשוב לשמור על הרבה אופטימיות וחוש הומור זה לא מזיק אף פעם

בולה101

New member
הי דנלה

אצלינו בעין כרם נהוג לשכב שעה ואז משחררים הבייתה. לגבי שאלת הכמה להחזיר רצוי קודם כל שתדברי עם הרופא על איכות העוברים וחלוקתם. כמו כן הרופאים מתייחסים למספר הפעמים שביצעת החזרות כושלות (אם בכלל). בדר"כ נהוג להחזיר את 2 העוברים הכי יפים. מקווה שישמחו להשאר לך ברחם.

לי מ ו ר

New member
כל בית חולים והמנהגים שלו

אותי תמיד הקימו חמש דקות אחרי ההחזרה. יש בתי חולים שאומרים לשכב, ויש כאלה שאומרים לקום מיד אחרי ההחזרה. ולשתי הגישות יש הצלחות.

פּוֹנְג

New member
בהצלחה.

שתי השאלות שלך תלוייות - באיזה בית חולים את ומה איכות העוברים להחזרה.

דנה 13

New member
../images/Emo39.gifאיכות העוברים אחרי ההחזרה

שלום לכולן אז ככה אני אחרי ההחזרה ואני די עצובה. שאבו 22 ביציות הזרע היה באיכות גרועה. הופרו 14 עוברים מהם רק 3 נחמדים זה מה שאמרו במעבדה. שניים עם 6 תאים ואחד עם 5 תאים. הוא טוען שביחד אנו לא מייצרים הרבה עוברים יפים והפריה זה הפתרון מקצר את התהליך. הוא טען שמזל שאני מייצרת הרבה ביציות. יש לי הרבה שאלות האם יש סיכוי שהנ"ל יקלטו האם יש קשר בין איכות העוברים לאיכות הזרע? מה ניתן לעשות כדי לשפר את איכות העוברים? תודה ומקווה שהפעם זה יצליח.

פּוֹנְג

New member
בוודאי שיש סיכוי שהנ"ל יקלטו.

בוודאי שיש . בנוגע לשאר אני לא יודעת לתת תשובות מבוססות, ולכן לא אתן. שיהיה בהצלחה עם מה שיש ושלא תצטרכי שום מקצה שיפורים.

למעלה