מחר ההזרעות

ellieg

New member
מחר ההזרעות../images/Emo13.gif

היום כוריגון ומחר ומחרתיים הזרעות. בד"כ בחיים לא מאחלת שיאכלו לי בהצלחה, אבל פתאום מחפשת סימני מזל כאילו שזה יעזור. אני לא מאמינה במזל אבל ממשיכה לחפש סימנים להצלחה. החודש אני נורא אופטימית, לאומת חודשים קודמים. לא יודעת למה? אולי זה ההורמונים. אני תמיד פוחדת להיות אופטימית, מנסיון גודל האכזבה בהתאם לגודל הציפיה. אבל לעבוד על עצמי ולהגיד שאני לא מצפה להצלחה גם כן לא עזר בעבר. אז לסיים בנימה אופטימית, תאכלו לי בהצלחה ואולי הפעם זה יעזור.

שרון321

New member
יקירתי

במצבים של חוסר שליטה יש נטיה ליחס לכל מיני דברים לא הגיוניים משמעות מטאפיסית. זה יכול להוציא מהדעת ואין בזה שום ממשות. לפעמים דברים טובים מגיעים בהסח הדעת. מתפללת שהחודש תצליחו ..עד הסוף הטוב.

לי מ ו ר

New member
סימנים....

היה פעם שרשור שפתחה רומי, ספר הסימנים של רומי. החיפוש אחר כל הסימנים שיראו לנו שהנה החודש זה החודש, מוכר לכולנו. המכשפה הגיעה בזמן טוב, נו הנה היא התחשבה. יצאתי מהר מהמחלקה, הנה הכל הולך חלק. זה גם יכול להיות הפוך. בית המרקחת היה סגור, נו הנה אני מתחילה לעבור את הטרטורים כהכנה להריון שיגיע..... מחזיקה לך את כל אצבעותיי

ellieg

New member
אני מחפשת בשלשות

פעם אמרו לי שמזל רע בא בשלשות. מאז אני מחפשת את השלשות כדי שאחר כך יהיה לי מזל טוב. הבעיה שאז אני מתחילה לשפוט כל דבר אם הוא מזל רע או לא. כצת חולני???

babywishing

New member
היי מתוקה../images/Emo24.gif

מחזיקה לך
חזק חזק בידיים וברגליים ומצרפת גם של הבעלול. במפגש הקודם של הפורום שהיה אצל BAPI (שלצערי לא הייתי בו) היו המון הריונות אחרי המפגש, פוזרה שם אבקת הריון בכמויות. אז אמן והמפגש הזה יביא אחריו המון, המון הריונות ותפוזר אבקת הריון על הפורום . לנו הרי הייתה הריונית מקסימה שפיזרה על כולנו אבקת הריון
בהצלחה

חגית6

New member
המון המון ../images/Emo50.gif

וטוב שאת אופטימית !! מחזיקה
להזרעה מוצלחת !

bapi

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo70.gif

על עצמנו אנחנו באמת לא יכולות לעבוד
גם כשאנחנו אומרות שאנחנו לא חושבות על זה זה תמיד מהדהד ברקע
מקווה שאת בדרך החוצה מפה ולא חוזרת

osi28

New member
אלי חמודה

בהחלט מכירה את המצב הזה- מנסים לשמור על אופטימיות, אבל לא יותר מדי כדי לא ליפול מגובה רב מדי. בכל אופן אני אאחל המון המון בהצלחה
תחשבי חיובי!

טיפטיפ29

New member
מיליון בהצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

רק חדשות טובות!!! הלוואי ויהיו לנו בשורות טובות לשנה החדשה!!!!!!

debby12

New member
מנהל
שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo24.gif

גדולה, ושלא תצטרכי יותר להתמודד עם הביורוקרטיה של קופ"ח מאוחדת (לא בסניף שפרינצק, לא במודיעין ולא בשומקום). המכון לחקר הפוריות באיכילוב הם מקצועיים ומדהימים. מקוה איתך ש"הפעם זו הפעם" שבה תוכלי לעזור להם לשפר את סטטיסטיקת ההצלחות שלהם
דבי

d2b2

New member
אלי היקרה רציתי להצטרף לצרור הברכות

החמות שקיבלת ולהגיד לך מכל הלב ב ה צ ל ח ה גדולה גדולה !!! אני מאוד מקווה שתיקלטי מהר שוב ושהפעם הכל יהיה הרבה יותר מוצלח וייגמר רק בעוד תשעה חודשים בתינוק/ים מקסימ/ים ומתוק/ים!!!מחזיקה אצבעות וחושבת שזה מצויין שאת אופטימית ותישארי כזו !!! אם תצטרכי תמיכה בשבועיים האלו תהיי בקשר בכיף . מחזיקה
בהצלחה !!!

mercer

New member
בהצלחה...../images/Emo140.gif

הרבה ברכות ואיחוליים בתקווה שתעברי לפורום השכן

hyb

New member
../images/Emo50.gif היום ומחר

מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך

../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מתפללת|!

למעלה