תחרות אייקונים- יאללה בשביל הכיף!../images/Emo9.gif
טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה יודעים להשתמש בפוטושופ, או להכין אייקונים, אבל ננסה.
התחרות פשוטה, מביאים[אני מביאה
] נושא, עליו מדבר האייקון [לדוגמא: משקפים- דמויות ששמות משקפים, שחור לבן- האייקונים הם בשחור לבן]. אז מכינים את האייקון לפי החוקים הבאים: *כל האייקונים צריכים לדבר על CSI. כלומר, התמונות יהיו לקוחות מCSI אלה אם כן נאמר אחרת, או אם נתנו תמונות/תמונה מראש. *האייקון חייב להיות שייך לכם!! *האייקון צריך להיות מוכן במיוחד לאתגר זה, לא אייקון שעשיתם לפני זה. *האייקון עצמו הוא 100X100 פיקסלים. *את התמונות ישלחו אלי דרך מסר, אימייל, מה שתרצו, לא לפרסם אותם פה, שישמרו אל ההצבעה. *לכל משתתף מותר להציע עד 3 אייקונים לכל אתגר. *ההצבעה נעשיית אחרי קבלת האייקונים.- אני אפרסם את כולם ביחד אח"כ להצבעה, ואעלה חוקי הצבעה. כמובן שאת תחרות זאת אני מארגנת, אם לאיל לא יהיה אכפת כמובן [אם יש בעיה בחוקים שלי רק תגיד] הפרס יהיה שאני אפרסם שניצחתם, בשביל הכיף, בדיוק כמו המשחקונים האחרים בפורום. אם מישהו כבר ראה תחרות כזאת מעולה. התחרות הפעם תהיה בנושא: זוגות. כלומר, האייקונים יהיו של זוגות שאתם רוצים. נושא זה נבחר [לאלו ממכם שלא מעריצים זוגות, כנראה יוני ואיל] בגלל שזה נושא קל לפעם ראשונה. לאביה ואחרות, אתן לא יכולות להכניס את עצמכן לאייקון
אני מביא בערך שבוע לדדליין- לתארין ההצבעה, עד ל-14 לפבואר, [החודש] שזה גם ולנטיין- יום האהבה
, ששם אני אפרסם את האייקונים שנשלחו לי[בתקווה שישלחו!], לכן נושא הזוגות מתאים ביותר! בהצלחה!- דרך אגב היום יש יום התרמה לילדים אוטיסטים ולסכרת נעורים, אז רק שתדעו!
טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה יודעים להשתמש בפוטושופ, או להכין אייקונים, אבל ננסה.