מחר הדד-ליין!!!

Marg H

New member
תחרות אייקונים- יאללה בשביל הכיף!../images/Emo9.gif

טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה יודעים להשתמש בפוטושופ, או להכין אייקונים, אבל ננסה.
התחרות פשוטה, מביאים[אני מביאה
] נושא, עליו מדבר האייקון [לדוגמא: משקפים- דמויות ששמות משקפים, שחור לבן- האייקונים הם בשחור לבן]. אז מכינים את האייקון לפי החוקים הבאים: *כל האייקונים צריכים לדבר על CSI. כלומר, התמונות יהיו לקוחות מCSI אלה אם כן נאמר אחרת, או אם נתנו תמונות/תמונה מראש. *האייקון חייב להיות שייך לכם!! *האייקון צריך להיות מוכן במיוחד לאתגר זה, לא אייקון שעשיתם לפני זה. *האייקון עצמו הוא 100X100 פיקסלים. *את התמונות ישלחו אלי דרך מסר, אימייל, מה שתרצו, לא לפרסם אותם פה, שישמרו אל ההצבעה. *לכל משתתף מותר להציע עד 3 אייקונים לכל אתגר. *ההצבעה נעשיית אחרי קבלת האייקונים.- אני אפרסם את כולם ביחד אח"כ להצבעה, ואעלה חוקי הצבעה. כמובן שאת תחרות זאת אני מארגנת, אם לאיל לא יהיה אכפת כמובן [אם יש בעיה בחוקים שלי רק תגיד] הפרס יהיה שאני אפרסם שניצחתם, בשביל הכיף, בדיוק כמו המשחקונים האחרים בפורום. אם מישהו כבר ראה תחרות כזאת מעולה. התחרות הפעם תהיה בנושא: זוגות. כלומר, האייקונים יהיו של זוגות שאתם רוצים. נושא זה נבחר [לאלו ממכם שלא מעריצים זוגות, כנראה יוני ואיל] בגלל שזה נושא קל לפעם ראשונה. לאביה ואחרות, אתן לא יכולות להכניס את עצמכן לאייקון
אני מביא בערך שבוע לדדליין- לתארין ההצבעה, עד ל-14 לפבואר, [החודש] שזה גם ולנטיין- יום האהבה
, ששם אני אפרסם את האייקונים שנשלחו לי[בתקווה שישלחו!], לכן נושא הזוגות מתאים ביותר! בהצלחה!- דרך אגב היום יש יום התרמה לילדים אוטיסטים ולסכרת נעורים, אז רק שתדעו!

trigotrigo

New member
מה אני קשור ללא מעריץ זוגות ../images/Emo12.gif

פשוט תביאי לי את קתרין. עדיף עם כמה שפחות שכבות עליה.

Marg H

New member
רק שתדע

יש סרט עם קת'רין [מארג] מ1996 שהיא בלי חולצה [ומה שמתחת] בשתי סצנות שנקרא "החידה" שמשודר מידי פעם בהולמארק

../images/Emo103.gifחבר'ס

יש לכם כישרון לייבש.. יאללה, תתחילו כבר את המשחק, שאני אבין מה צריך לעשות :X

Marg H

New member
בנתים קיבלתי רק אייקון אחד!../images/Emo3.gif

טוב תקשיבי זה ממש קל, כמו שכתוב את צריכה להכין אייקון. את יודעת לאבוד בפוטושופ? או בכל דבר אחר.. רק הנושא הוא, זוגות זה צריך להיות זוג מהסידרה, כמו: הורשיו וקלי, שרה וגריסום, ניק וקת' וכ'ו. עד כאן, מובן? את האייקון המוכן את שולחת אלי דרך מסר או אימייל, איך שתבחרי, אם למישהו ממכם מסן, אז המסן שלי הוא: [email protected] מוזמנים להוסיף ולשלוח לי דרך שם. ובעיקרון, את כל האייקונים שנשלחו אלי אני אפרסם ב14.2 שזה גם ולנטין, יוצא נחמד, ואז תהיה הצבעה. עכשיו תנסי שוב לנסות לקרוא את החוקים להכינת האייקונים, כיאלו הגודל ושטיות, בלי ההעתקה. הדברים הרגלים. מקווה שעכשיו זה יותר מובן!

Marg H

New member
../images/Emo208.gif עוד 3 ימים להגשת האייקונים!../images/Emo13.gif

רוצים עוד הארכה או משהו? חבל יש לי רק שני אייקונים, תתעוררו! [איפה כל אלו שעשו את הורשיו בתור חיה כלשהיא?איפה?] ושאלה, האם מותר גם לי להשתמש בהכנת האייקנים?

רק אם אנחנו שופטים../images/Emo2.gif

ואין לי פוטושופ וניסיתי כמה פעמים בצייר,הבעיה שזה נורא מסובך 100X100

Marg H

New member
חבל, על הפוטו ../images/Emo4.gif

וכן כולם שופטים, בינתיים יש רק 2 אייקונים, אני גם הכין אחד[אני מקווה להספיק] וזהו? קימה אנשים למהר. אולי אני הביא עוד כמה ימים, אולי רק ביום שישי אני אעלה את זה, נראה. שאני אעלה אותם, אני אביא חוקים להצבעה וכום יוכלו להצביע

Marg H

New member
אני מאמינה שאני יכולה להביא לכם עד

עד מחר בשמונה בערב[אני מקווה להיות ליד המחשב] בינתים ישנם רק 3 אייקונים! מועד הגשה עד מחר בשמונה בערב ואז אני אפתח הודעה חדשה להצבעה, לילה טוב!

CSI לנצח

New member
רגע...

לא הבנתי מה את רוצה שנעשה... שנכין אייקון של זוגות?! מ'זתומרת? להציב למשל את הורישיו ליד קתרין? (משו הזוי לחלוטין!) מה עושים?

למעלה