מחר ב-7 לילות...

מחר ב-7 לילות...

שלמה ארצי לרגל יום הולדתו ה-60 עורך את מוסף 7 לילות,שלמה בחר לראיין את עמיר צריך להיות מעניין...

רפי35

New member
זה מה שקורה כשכותבים לא בפוקוס...

הכוונה כמובן לזה שהרוב מקבלים בשישי אבל יש מעטים שמקבלים את המוספים בימי חמישי כמו בסיסים בצבא, וכו'...

odery

New member
ויש כמובן את הפרסומת למה יהיה מחר ...

בעיתון של יום חמישי

קסם42

New member
איזה יופי של כתבה !

עכשיו סיימתי לקרוא..רק לקרוא ולהבין איזה אדם ואומן גדול עמיר.. שלמה ארצי !!! אחד הגדולים שהיו פה אומר שיש לו חלום לשיר עם עמיר !

הגורר 98

New member
המלך שלמה מראיין את המלך דוד../images/Emo45.gif

איזה יופי של פירגון והאמת עמיר הצדיק מצדיק את זה נעים זמירות ישראל ולא פחות מזה אפילו המלך שלמה חושב כך הלואי שיעשו איזה דואט ביחד בקיסריה אמן זה יהיה ענק

amirfreak

New member
יש לי בקשה חשובה בקשר לכתבה

שמעו לא יצא לי לקנות את העיתון ואין לי מאיפה להשיג אותו יש פה מישהו שיכול בבקשה לסרוק את הקטע ולהעלות אותו לאתר? אני ממש אשמח אם תעשו כן!

באמת כתבה מדהימה עמיר המלך

קודם כל כל הכבוד לשלמה על הפרגון, ועל זה שמתוך כל האומנים שכותבים שירים כדי שהם יהיו להיטים הוא הבחין בעמיר כמיוחד שאמיתי עם עצמו וזה הכי חשוב. דבר שני היה כיף לקרוא על עמיר ועל שלמה הייתה ממש שיחה מיוחדת ולא עוד ראיון בנאלי על איך עמיר יצא מהסמים כמו שכולם אוהבים לשאול אותו בתקווה להוציא כותרת על הסמים, ומה שהכי אהבתי זה שעמיר די לימד את שלמה על להיות אמיתי כמה שזה נשמע מוזר שלמה ארצי הגדול אבל עדיין גם הוא אמר בסוף שאולי הוא צריך חופש מקיסריה וכל הגודל הזה ולהתעסק בעיקר ובתוכן. כמו כל מה שעמיר עושה תענוג לקרוא או לראות או לשמוע, מלך אמיתי!

אתי Z

New member
למי שפספס...

אמנם לא באיכות הכי טובה, אבל קריא מספיק... תהנו

למעלה