מחר ב-20:00

shunit4

New member
מחר ב-20:00

בערוץ 10, בתכנית "מת להיות" עם דידי הררי יופיע מישהו שמחקה את מייק. לא לצפות למקור, כי מאוד קשה לחקות למייק, אבל אם הוא עבר את הסינון והגיע לתכנית, יש סיכוי שהוא שר טוב... צפיה נעימה

cb7

New member
הוא יזכה

במקום הראשון. אני יודעת את זה כי מישהו שאני מכירה מופיע שם גם כן...

mikebrant78

New member
תודה על העדכון!../images/Emo40.gif

דרך אגב, בתוכנית "קטן עלינו", אותה תכנית שאחת מפרקיה עסקה במייק ברנט, אמר אברי גלעד, שהיה מנחה התכנית, שהוא ניסה לחשוב על זמר כלשהו שיוכל להגיע לגבהים של מייק ברנט ולא מצא. הוא בחר בזהבה בן (זהבה בן???), שכמובן זייפה את LAISE MOI TAIMER, ולא הצליחה כמובן לעמוד במשימה. יש להודות שהיא אינה אשמה, אכן משימה קשה מאוד. באותה תכנית שולבו מס' קטעים מהופעותיו. קטעים שבוודאי היום מופיעים על אחד מה-DVD. נראה מחר האם שווה לחכות למישהו שאת מייק ברנט יודע לחקות... אני די סקפטי. ואתם? שיהיה לכולנו סופשבוע נעים! אלעד:)

shunit4

New member
נו, איך היה? ../images/Emo13.gif

יחסית לחיקוי, לדעתי היה מעולה, ולא רק לדעתי, אלא גם לדעת השופטים (תמימות דעים מוחלטת) ולדעת הקהל - מקום ראשון. אגב, אותו איציק בן ארי הוא זמר שמופיע באילת, ויש לו אתר שמופיע ברשימת המומלצים של אלן מהאתר הבלגי www.mikebrant.be. סתם, לא קשור, עכשיו כשהתחתנתי, איציק בן ארי ואני חולקים אותו שם משפחה, ולא, אין קשר משפחתי...

laveeg

New member
הכוונה היא ל"מת לחיות" בערוץ 10..

אפרופו ערוץ 10, זה הערוץ האהוב עליי כבר שנתיים (כמובן שלא כולל את ערוצי הספורט).

laveeg

New member
סליחה "מת להיות",אני אחרי משמרת

לילה
תבינו אותי.

למעלה