מחר(ב"ה)/שלומי שבן

מחר(ב"ה)/שלומי שבן

איך שהזמן עובר כאילו כלום לא אמרנו מחר למחר חובר והנה אפלה בקול בצעד הבוחר שלא לדעת אמרי במה שאזכר כדי לראות איך קרה , איך שקרה מחר בעזרת השם נפתח לנו דף חדש וכל מה שמתנשם יסחוף אותי יקח אותך ואין לנו אלא שם ךקרוא בו את מה שנתרגש אהבתנו טל עוזב את התריסים מבט ועיניים מתפייסים דמעה במורדות ריסים והנה אפלה בקול בצד הבוחר שלא לדעת אמרי במה ואזכר כדי לראות איך קרה איך שקרה

candybox

New member
ב"ה... נפתח לנו דף חדש

הלוואי והמחר הזה יבוא כבר. Candy

t@gel

New member
עוד לא החלטתי

איזו עמדה אייצג. אני בעמדה שאין כוסות אבל חייב לכל מטבע שני צדדים באופן אישי לי... השיר הזה פתאטי שוב...זה אך ורק אני תגל

היתי חייב איזה צד אופטימי

השיר פאטתי? שמעת אותו פעם? הרגשת את המילים? אני לא חסיד של אופטמיות ומחשבות אופטמיות אבל השיר המסוים הזה גרם לי למחשבות שאולי צריך להאמין שיהיה טוב רק אולי

אולי באמת...

כדי שנרצה להאמין צריך גם סיבה... מחשבות אופטימיות רק מגלות לך עד כמה המצב הוא לא ולמה את רק צריכה להתעורר כדי לא להתפס לאשליות מתוקות "אולי" זה מה שהיה לי עד עכשיו ועכשיו גם אין "אולי" כבודם של החלומות במקומם מונח אבל המציאות עולה על כל דמיון ואין טעם להלחם ואין טעם לכלום

ואולי יש טעם לחלום

ויש טעם להלחם ואולי הכל יכול להתשנות אם רוצים השאלה היא אם רוצים כי אם לא רוצים להלחם בדרך כלל נכנעים ואז מצטערים ולפעמים אוליים הם משהו אמיתי , הכי אמיתי שיש

t@gel

New member
רייב

מצטערת. מעולם לא שמעתי את השיר מעולם לא קראתי את מילותיו מעולם לא חשתי את התחושות המלוות אותו. ההכרות שלי עם השיר היא אך ורק מהרגע שכתבת את מילותיו כאן וקראתי אותן. שלוש פעמים. פעם ראשונה גיכחתי פעם שניה חשבתי שאתה צוחק... פעם שלישית הבנתי כמה השיר פתאטי. רייב.. אתה מכיר אותי תקופה מכובדת למדי. אני חושבת שאתה מבין אלו שמכירים אותי לעומק. לא רק את התגל של השטויות והצחוקים לא רק את התגל השרה על הבמה התוודעת לפנימיות שבי לא אתמול... עליך להבין שאני אדם פסימי מאוד. אני מאמינה לך שאם אני אשמע את השיר ייתכן ואני ארגיש אחרת לגביו. לא רוצה להכנס לחלטורות עכשיו. אני לא ייפת נפש ומקווה מאוד שלא להיות. אני לא רוצה ללכת להתנדב בשום מקום. אני לא עושה שום דבר שמועיל לאנושות. אני אדם חרא ואגואיסט בבסיסו. יהיה מי שיגיד כלבה. אני אקבל את זה. לא מצדיקה את התנהגותי המזופתת אבל גם לא נלחמת בה. יש לי את הסיבות לחיות ככה. לא, הן לא מוצדקות, אבל הן קיימות. אם תגיד לי שאני טועה, אני מקבלת את דברייך. נכון לעכשיו..השיר הזה פתאטי עבורי. המצב פה במדינה לא מחזק את הרגשתי זו. בוא לא נתווכח על זה כי אין טעם. לא עד שאני אשמע וארגיש מה שאתה הרגשת. אבל דבר אחד חשוב אני מציינת לחיוב בשיר הזה הוא "עשה לך את זה"...ועל הז אני מקנאה בך. היום ישבתי בעבודה ושמעתי ב-Repeat את SuperGirl זה אחד השירים שאני מאוד אוהבת... האזנתי לו אולי 20 פעם בלי הגזמה... וחשתי את השיר בתוכי. הלוואי וכולם יוכלו להאמין בעוצמתן של מילים. הלוואי ואני אוכל "לחוש" גם שירים אופטימיים... ותודה לך על המילים, ועל שאתה אוהב אותי כמו שאני שלך..אני

,תגלי

דבר ראשון מזל טוב על ניהול הפורום(בנתיים אני נחמד ולא עושה בלאגן ) תאמיני לי אני יותר פסימי ממך וקרו כמה דברים כולל אתמול ותחשבי על זה שעוד פחות מחודש אני ברמאללה אם המצב יהיה כמו שהוא עכשיו אני רוצה להיות קצת אופטימי, ואולי הנגינה שלו עושה לי את זה הוא הטון של השירה ואולי לא צריכים להיות אופטימים אבל הרגע בשנייה הזאת אני חייב , בשבילי , בשביל שיהיה לי רצון לחיות(עד שאני אמות ברמאללה ) ותאמיני לי אני ממש פסימי היתי זקוק לזה באותו רגע ואני מכבד את המחשבות והדעות שלך שיהיה לילה טוב

מה אומר לך?

אין מילים בפי.. על הכתיבה שלך כל פעם אני נדהמת מחדש כמה כשרון יכול להכיל בנאדם רייבן התגעגעתי לא רק לשירים שלך אלא גם לבנאדם שמאחוריהם אומנם נעלמתי לזמן מה כי המחשב שלי התחיל לכתוב ג´יבריש אבל אני פה ולא שכחתי

למעלה