מחר בתשוקות

Jasper Jasper

New member
מחר בתשוקות

"היי,זו תרזה.חייבים לספר לי משהו? לרוע המזל אני כרגע עוקבת אחרי אית'ן וגוון עם דלי של רוטב פטריות בתקווה שאית'ן יזכר ברגעים המיוחדים שלנו ויתאהב בי שוב.תשאירו הודעה אחרי הדמעה.והה" ליז:"דיאנה,יש לי חדשות מעולות.שלחתי תמונה שלך לחבר שלי והוא אמר שהוא ישלח חזרה את הפרטים על העבר שלך.אוי,הנה הפקס מגיע" שרידן:"אני לא מאמינה!" ליז:"מה קרה דיאנה?" שרידן:"באופן מקרי ומוזר לגמרי,כל הדיו עם המידע על העבר שלי נמחק,ונשארה רק התמונה שלי.וגם,באופן מקרי לגמרי,כל האי סובל מהפסקת חשמל ואי אפשר יהיה לקבל פקסים/טלפונים/ליצור קשר עם העולם החיצון במהלך 456 הפרקים הבאים!" מיגל:"צ'רידיייייייייי! צ'רידיי!" זומבי:"לעזאזל.אני יאלץ להרוג אותכם אחר כך" טבית'ה:"חבל,בדיוק באתי לספר לך איך התחפשתי לנחש וגרמתי לשרידן לאכול תפוח" מיגל:"צ'רידי,הנה את!" זומבי:"מיגל,מה אתה רוצה ממני?" מיגל:"אני אוהב אותך! וגם שפכתי משהו על החולצה שלך,אנחנו סולמייטס!" זומבי:"אני מבינה שהטירוף עובר במשפחת לופז פיטצג'רלד?" מיגל:"איזו משפחה?" אית'ן:"תרזה,למה את עוקבת אחרינו?" גוון:"ולמה יש לך דלי עם רוטב פטריות? אית'ן,אני לא מרגישה טוב,אתה יודע שאני אלרגית לפטריות,לדלי ולתרזה" תרזה:"היא משקרת אית'ן! היא אשמה בהכל! היא גרמה לי לנסוע לברמודה! היא גרמה לי להתאהב בך מתמונה בעיתון! היא גרמה לי להתחפש לכונפה ולעבוד כמזכירה של אמא שלך!" גוון:"מספיק תרזה! תפסיקי להאשים את כולם בבעיות שלך.אני לא אשמה בזה שבגדת באית'ן ושכבת עם אבא שלו!" תרזה:"WE WERE ON A BREAK,BITCH!" ON THE NEXT PASSIONS אייבי וסאם מתנשקים. גרייס:"מה קורה פה?" סאם:"עזרתי לאייבי לבלוע את הכדורים שלה" גרייס:"אה.טומטו סופ קייק אניוואן?" זומבי:"מיגל,אני רוצה שתעוף מהבית הזה ולא תחזור" מיגל:"אז את רוצה 2 כפיות סוכר בתה שלך מתוקה?"

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

זומבי:"אני מבינה שהטירוף עובר במשפחת לופז פיטצג'רלד?" מיגל:"איזו משפחה?"

self society

New member
אני היחידה ../images/Emo35.gif

שלא צוחקת מזה? אבל עזבו את העובדה שאני לא טורחת לקרוא את זה בכלל. זה ארוווווווווווווווך. העצלנות..

dar dar5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

אייבי וסאם מתנשקים. גרייס:"מה קורה פה?" סאם:"עזרתי לאייבי לבלוע את הכדורים שלה"
XDDDDDD

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אהבתי

בעיקר גוון:"ולמה יש לך דלי עם רוטב פטריות? אית'ן,אני לא מרגישה טוב,אתה יודע שאני אלרגית לפטריות,לדלי ולתרזה" LOL

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק הכי אהבתי

טבית'ה:"חבל,בדיוק באתי לספר לך איך התחפשתי לנחש וגרמתי לשרידן לאכול תפוח" חחח קורע

darklighter

New member
כל אחד צוחק על ציטוט אחר../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

טוב אז כנראה נשאר לי ההכי פחות מצחיק יחסית: זומבי:"מיגל,אני רוצה שתעוף מהבית הזה ולא תחזור" מיגל:"אז את רוצה 2 כפיות סוכר בתה שלך מתוקה?"
אבל הכל הכל הכל מצחיק
ג'ק

למעלה