מחר בתשוקות

Jasper Jasper

New member
מחר בתשוקות

גרייס:"אייבי,אני סולחת לך.ואני צריכה לבקש ממך סליחה" אייבי:"למה גרייס?" גרייס:"כי הטלתי עלייך קללה שגרמה לך להיות נכה" אייבי:"זה בסדר גרייס.גם אני הטלתי עלייך קללה שגרמה לך להיות שחקנית גרועה" טיסי:"אני שונא את בני משפחת קריין! איב! סאם! תתיישבו בבקשה בסלון של משפחת קריין ואני יספר לכם כמה אני שונא אותם.משרתת! תביאי לי קפה,ומיד! איכס,אני פשוט שונא את היחס של בני משפחת קריין לנחותים מהם.איכס,מה זה הקפה הזה? אפילו לכלב רחוב לא הייתי מביא אותו! את מפוטרת" קיי:"יש לי רעיון שיפריד בין צ'ריטי ומיגל לתמיד!" זומבי:"איפה שמעתי את זה קודם.." קיי:"אז ככה..."(לוחשת לזומבי) זומבי:"זה גאוני! את גאונה! אני בטוחה שכמו 43663467 התוכניות הקודמות שלך,גם זו תיכשל" קיי:"מה אמרת?" זומבי:"שאני בטוחה שהתוכנית הזו תעבוד כי את גאונה?" ג'סיקה:"שנינו יודעות שאין סיכוי שקיי תהפוך את צ'ריטי למישהי אחרת" סימון:"שאייבי קריין תסחוט את דייויד" ג'סיקה:"שטימי הוא בובה חיה" סימון:"ששרידן קריין חיה ומאוהבת באחיו של לואיס" ג'סיקה:"שריילי תסריטאי גרוע" סימון:"שלאף צופה לא אכפת מהסצינות שלנו" טבית'ה:"מאפין?" ריס:"אה אה! עכשיו שמעתי אותך וכולם יגלו את האמת!" טבית'ה:"רוס,לא נמאס לך? אני יודעת שלצופים נמאס מהסצינה הזו" ריס:"זה ריס" טבית'ה:(לוחשת) חבל שזה לא R.I.P ריס:"מה אמרת?" טבית'ה:"מה?" ריס:"מה אמרת עכשיו?" טבית'ה:"I CANT HEAR YOU" אייבי:"תשמע דיוויד,אם לא תפריד בין גרייס וסאם אני יגלה לבן שלך את המידע שיש לי עליך" טיסי:"מה אמרת אייבי?" אייבי:"שנורא חם היום" טיסי:"אה,חשבתי שאמרת שאת סוחטת את דייויד ורוצה שהוא יפריד בין גרייס לסאם,אבל אם את אומרת שדיברתם על מזג האוויר אני יאמין לך" ON THE NEXT PASSIONS קיי:"עלה לי רעיון גאוני להפריד בין צ'ריטי לבין מיגל!" זומבי:"עלה לי רעיון גאוני לשמח את הצופים". זומבי יורה בקיי. סימון:"ג'סיקה,אני וצ'אד עומדים להתחתן" ג'סיקה:"מזל טוב!" סימון:"תודה.אני רק מחכה שהוא ידבר איתי"

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif

ענק
זומבי יורה בקיי

dar dar5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ג'סיקה:"שנינו יודעות שאין סיכוי שקיי תהפוך את צ'ריטי למישהי אחרת" סימון:"שאייבי קריין תסחוט את דייויד" ג'סיקה:"שטימי הוא בובה חיה" סימון:"ששרידן קריין חיה ומאוהבת באחיו של לואיס" ג'סיקה:"שריילי תסריטאי גרוע" סימון:"שלאף צופה לא אכפת מהסצינות שלנו" טבית'ה:"מאפין?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול!

L U Z I A

New member
זה אומר שאני מצטרפת לאן?../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

אני רודפת אותך
כל פורום שאת נמצאת בו אני שמה

Charmed Or

New member
ואי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

קורע אתה

למעלה