מחר בתשוקות

soapsfan

New member
מחר בתשוקות

טבית'ה:"צופים יקרים.מכיוון שריילי חושב שאתם מטומטמים,אני יחזור במהלך הפרק על המושג "תעלומת רצח" ועל החשודים לפחות 7 פעמים.אח"כ אני יתן לכם כמה משפטי פרומואים.תהנו" גוון:"אית'ן,אולי כדאי שתחשוב שוב על העבודה? הרי שנינו יודעים שבלי הקשרים שלי העבודה היחידה שתמצא תהיה לעטוף דגים בעיתון" אית'ן:"אני מודה לך גוון,אבל אני בטוח שאני יוכל למצוא משהו שמתאים לכישורים שלי.תגידי,העבודה של עטיפת הדגים עדיין פנויה?" גרייס:"סאם! תראה!" סאם:"אלוהים אדירים!" כתוביות פתיחה. סצינה של 4 דקות במהלכה רואים פלאשבקים של כל החשודים. סצינה של 5 דקות במהלכן טבית'ה רואה את הראש של ג'וליאן בתוך קערת רוטב ואת הפנים של החשודים בצ'יפסים שליד. גרייס:"אני יודעת.גם אני לא מאמינה.דייויד צילם את התמונה הזו,ורואים בה את לואיס כועס" סאם:"זה נראה כאילו יש לו רצח בעיניים.מבט שאומר.." גרייס:"אני יהרוג.." סאם:"את ג'וליאן קריין" טבית'ה:"מאפין?" קיי:"איך זה להיות זומבי?" זומבי:"איך זה להיות מטומטמת?" מיגל:"תני לי לספר לך" ON THE NEXT PASSIONS מיגל:"אני יודע הכל!" קיי(מחכה 56 שניות עד שהיא נזכרת להפיל את הכוס):"מה אתה יודע?" מיגל:"כלום..YOU GOT PUNKED!"

dar dar5

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ג=ד=ו=ל!!!! אשכרה צחקתי בקול רם!!!
גרייס:"אני יודעת.גם אני לא מאמינה.דייויד צילם את התמונה הזו,ורואים בה את לואיס כועס" סאם:"זה נראה כאילו יש לו רצח בעיניים.מבט שאומר.." גרייס:"אני יהרוג.." סאם:"את ג'וליאן קריין" טבית'ה:"מאפין? "מיגל:"אני יודע הכל!" קיי(מחכה 56 שניות עד שהיא נזכרת להפיל את הכוס):"מה אתה יודע?" מיגל:"כלום..YOU GOT PUNKED!"
בכל מובן המילה של LOL

למעלה