מחר בתשוקות 2

soapsfan

New member
מחר בתשוקות 2

שרידן:"אני חשה כאילו העבר שלי נמצא בכל מקום מסביבי". שרידן נמצאת בחדר מלא מראות כשבכל מראה רואים את לואיס.שרידן מנסה לתפוס את לואיס אבל נתקעת במראה,כשהיא מתעוררת לואיס כבר הלך והיא לא זוכרת מה קרה עכשיו איב:"טי טבית'ה:"איפה טימי? הוא יפסיד את כל המתח.לא נורא,צופים יקרים,אני ידמיין שאתם טימי ויספר לכם את כל העלילה בחצי שנה האחרונה" -חצי פרק עבר- שרידן:"אולי אני ילך עכשיו שמאלה?ואם אני יכנס בטעות למאורת הסאדו מאזו של ג'וליאן?רגע,איך ידעתי שיש שם מערה,ומי זה ג'וליאן?" שרידן בהלם. סי?לאן הוא יכל ללכת? אוי לא,הוא הלך להרוג את ג'וליאן!לעזאזל איתו,תמיד הורס לי את התוכניות" תרזה:"אית'ן,תן לי להסביר" אית'ן:"זה בסדר תרזה.הרי את בהריון!" תרזה:"אב.." אית'ן:"וזה תאומים! שניהם בנים כמובן.לאחד נקרא אית'ן ולשני אית'ן ג'וניור.תרזה,בואי נתחתן עכשיו! מיד! אני לא יכול לתת לך לחיות בחטא!" תרזה:"אית'ן,יש לי עוד מה לספ.." אית'ן:"OH MY GOOOOD תרזה את בהריון עם רביעייה? היי כולם! תקשיבו! תרזה בהריון עם רביעייה!" פילאר:"דיוס מיו.אית'ן יהיה הרוס לגלות שרבע מהתינוקות שייך לג'וליאן" תרזה:"אית'ן,מספיק! אני חייבת לספר לך את האמת,ורק את האמת" אית'ן:"כן תרזה" תרזה נועצת מבט. לואיס:"לעזאזל עם האובססיה שלי לגבי האישה המתה הזו.אני יהרוג את ג'וליאן!" *מוציא אקדח ובוהה במסך בדרמטיות* טיסי:"איפה אתה ג'וליאן? אתה מת! *מוציא אקדח ובוהה במסך בדרמטיות* טבית'ה:"אני מתה משעמום! אולי אני יהרוג אותו! *מוציאה אקדח ובוהה במסך בדרמטיות* סימון:"תנו לי גם להשתתף בתוכנית הזו.אני יהרוג אותו!" *מוציאה אקדח ובוהה לצד ימין שם הבמאי מסביר לה שהיא לא חלק מהעלילה הזו* איב:"טי,הפסקתפרסומות,סי? איפה אתה? אני יהרוג את ג'וליאן על מה שהוא עשה לך!" *מוציאה אקדח* שרידן:"אני יהרוג את ג'וליאן!" *מוציאה אקדח* "רגע.מי זה ג'וליאן,ומאיפה האקדח הזה הופיע?" ג'וליאן:"נמאס לי מהמסיבה הזו.במקום להשתעמם,אני יהרוג את עצמי" *מוציא אקדח,מכוון לראש ובוהה במסך בדרמטיות* ON THE NEXT PASSIONS תרזה:"אית'ן,אני יספר לך את כל האמת.אין לנו רביעייה" אית'ן:"תרזה,את בהריון עם שמיניה? כולם,יהיו לנו שמונה ילדים!" לין:"לא! היא בהריון מג'וליאן! את בהריון מג'וליאן נכון? נכון? תעני לי! זה נכון?" מישהו יורה.שרידן,לואיס ובריאן צונחים אל מותם. הצופים מתעוררים מהחלום

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

הפרקים של "מחר בתשוקות" שלך

יותר טובים מהמקור
נהיה מצחיק סופספאן, אה?
keep up the good work!

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

הרגת אותי

dar dar5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!! הקטע עם איב ושרידן היה קורעעעעעעעעע גם איתן ותרזה אבל איך זה יכול להיות שבפרקים שלך אין את זומבי צ'ריטי? חשוד מאוד

למעלה