מחר בתוכנית

דהאנית

New member
מחר בתוכנית

בשעה 19:00 (7 בערב..) - "בחזרה לעתיד" על 1973. ועכשיו- חידה. למי מבין 4 המופרעים לשעבר- לא היה שיר במקום הראשון במצעד- בשנת 1973?

Miss CB

New member
טוב...

דווקא ג'ון. לא, אני לא אגיד רינגו. נאבקת בעצמי... מנחשת ג'ון. אהבתי את החתימה שלך, אגב.

דהאנית

New member
נכון!

לרינגו היו אפילו יותר ממקום ראשון אחד והוא גם שיחק בשנה הזאת בסרט בשם- THAT'LL BE THE DAY ופול זכה עם - MY LOVE ג'ורג' עם GIVE ME LOVE וג'ון הגיע רק למקום ה- 18 עם MIND GAMES קרו להם הרבה דברים היסטוריים אז- תקשיבו!(מי שקולט) 106.4 FM זה עד 9

Miss CB

New member
הו הו! איך אני בשבילך ../images/Emo13.gif

אגב מישהו שמע עכשיו ב88FM את התוכנית על ההפועה של פול? היה נחמד לאללה. זה רק אני או שכל הביצועים נשמעו כמעט בדיוק כמו המקוריים?! זתומרת, זה לייב, לפחות קצת תשנה קצת בנקודות מסוימות, זה נשמע בדיוק כמו המוקלט. אפילו ב"משהו" (פיכסה עברית) הוא חיקה את הקול הצרוד-משהו של ג'ורג' בצורה כמעט מושלמת...

דהאנית

New member
וזה גם עם יוקלילי

שזה כלי שג'ורג' היה מלך עליו!! גם באנתולוגיה ב-DVD יש קטע שהוא מנגן נפלא על יוקלילי (ממש נגינה - לא פריטה) למי שלא מכיר- יוקלילי הוא כלי קטנטן דמוי גיטרה - מסורתי של איי הוואי וכאלה, עם ארבעה מיתרים ומכוונים אותו בצורות שונות.

Miss CB

New member
כמובן, יוקליילי. שמעת איך קראו לזה?

הקריין (מי זה היה באמת? נכנסתי באמצע) התעקש לקרוא לזה יוקליילא - YUKALELE, וזה נורא עיצבן אותי. לא כי זה שם לא נכון, זה פשוט שם מעצבן. קרא לזה כמו שצריך שאנשים גם יבינו...
כן הוא עשה את זה יפה מאוד. (פול, ז"א, לא הקריין) וגם את בנד און דה ראן הוא עשה נחמד למרות ש100% נשמע כמו המקורי, מי היה מנחש שזה לייב, חוץ ממחיאות הכפיים. איך אני מתה על השיר הזה.

53535

New member
אחלה שיר!!!!! ומה לעשוצ'...

באמת כותבים את זה ככה- YUKALELE כמו- ME שקוראים את זה "מי"

דהאנית

New member
לכל הרוחות!!!

למה אני אף פעם לא זוכרת להחליף שם משתמש?!!? אני אשתדל שזה לא יקרה שוב...

Miss CB

New member
אבל הגענו להסכמה לא?

לסיכום: הוא אמר את זה בצורה מצחיקה, וקצת מטופשת.

למעלה