אוי זה אומש שיש לנו מבחן במתמטיקה ביון חמישי.....
H HairyPoota New member 4/2/04 #35 לא....זה אומר... שאנשים שלא רוצים להשקיע במקצוע מיותר כמו מתמטיקה...הולכים לשלוש יחידות... אני ממש שונא ש4' ו5' משחקים אותה יותר טובים... ת'ם הומואים
לא....זה אומר... שאנשים שלא רוצים להשקיע במקצוע מיותר כמו מתמטיקה...הולכים לשלוש יחידות... אני ממש שונא ש4' ו5' משחקים אותה יותר טובים... ת'ם הומואים
ה האינקוויזציה הספרדית New member 4/2/04 #38 יאללה סתום ת'פה תפסיק להתנשא מעל כולם... אה סליחה אתה לא יכול להפסיק את זה. פשוט תפסיק להיות מתנשא ולהתנשאות על אנשים מתנשא ארור.
יאללה סתום ת'פה תפסיק להתנשא מעל כולם... אה סליחה אתה לא יכול להפסיק את זה. פשוט תפסיק להיות מתנשא ולהתנשאות על אנשים מתנשא ארור.
H HairyPoota New member 4/2/04 #43 ואי הייתי בטוח שדסי רשם... מצטער חפי... ודסי אתה הכי חמוד... ועכשיו רציני....ב3 יחידות לא כולם טיפשים...נכון..יש כמה...*שיעו*דניאל לוי*שיעול* אבל זה ממש לא אומר שכולם שם טיפשים אז חאלאס כי זה מעצבן!
ואי הייתי בטוח שדסי רשם... מצטער חפי... ודסי אתה הכי חמוד... ועכשיו רציני....ב3 יחידות לא כולם טיפשים...נכון..יש כמה...*שיעו*דניאל לוי*שיעול* אבל זה ממש לא אומר שכולם שם טיפשים אז חאלאס כי זה מעצבן!
ה האינקוויזציה הספרדית New member 4/2/04 #46 ימפגר אני צידדתי בך! רשמתי ניגוד לדסי... הבדיחה זה היה סתם בצחוק כאילו אני סותר את עצמי. אתה יודע שאני יכול לרשום את זה פה שוב...
ימפגר אני צידדתי בך! רשמתי ניגוד לדסי... הבדיחה זה היה סתם בצחוק כאילו אני סותר את עצמי. אתה יודע שאני יכול לרשום את זה פה שוב...
O ofrikit New member 3/2/04 #22 בעעעעעעעעעע הנכם מודעים לעובדה שבצפר ייתקיים מחר (דרור) וכל הבתי ספר האחרים שובתים (השביתה גדלה..משו כזה) ורק אנחנו מסכנים לומדים מחר \=
בעעעעעעעעעע הנכם מודעים לעובדה שבצפר ייתקיים מחר (דרור) וכל הבתי ספר האחרים שובתים (השביתה גדלה..משו כזה) ורק אנחנו מסכנים לומדים מחר \=