מחר ביצפר

נועם@בת

New member
מחר ביצפר ../images/Emo4.gif

תמו להם (כמעט) חמישה חודשים מופלאים, וכמו לכל דבר טוב גם לחופשת הלידה המתארכת שלי יש סוף. מחר בצהרים אני חוזרת לעבודה וניצן נשארת עם "המטפלת הכי טובה בעולם" אבא שלה. כל כך לא מתחשק לי לחזור, כל כך לא מתאים לי לצאת מהבית. שתבינו, זה רק חצי משרה, זה רק 3 פעמים בשבוע, וזה כולל ארוחת צהרים. אבל זה לחזור לאחריות, לרכז את האי קיו במקום אחד, להתחיל לזכור דברים ו... להתחיל לעשות סדר אחרי שהמחליפה המסכנה שלי סבלה חמישה חודשים מתלמידים שקצרו את חייה. מחר ביצפר... אוווווף. נועם

נועם לא נורא-- כבר כמעט פסח

האי קיו צריך תרגילי סדר- ומיד יעמוד לדום ויזכור את מטלותיו\ בהצלחה לך ולתלמידים שבוודאי מתגעגעים

טילי2

New member
מורתי, מהר מאוד תרגישי כמה ניצן ../images/Emo20.gif

חשובה, וכמה חשוב להיות מעורבת בעוד דברים חוץ מפיפי קקי ואמבטיה.

נועם@בת

New member
אבל באמבטיה אני לא מעורבת ../images/Emo10.gif

לכל היותר מרשים לי להכין את הבגדים הנקיים, ואם אני נורא נחמדה אז גם למלא את האמבטיה במים. כל היתר זאת מלאכת הקודש של אבשלה. ואם את חושבת שהמריבות של גיל ההתבגרות הם ברמה גבוהה יותר מפיפי-קקי, את בהחלט טועה
. נועם

היא פתאום גדלה כל כך ../images/Emo12.gif

ולגבי החזרה לעבודה - מכירה את התחושה היטב, ומבטיחה לך שתופתעי בעוד שבוע מכמה נחמד לפעמים ללבוש בגדים שאינם מרובבים בכתמי פליטות ולצאת מהבית לפגוש אנשים שיודעים לדבר...

נועם@בת

New member
היא כבר ענקית

מילא בגדים ללא פליטות אבל כבר חצי שנה לא לבשתי חצאית, שלא נדבר על הכובע. הגעתי לבית הספר לשעתיים עבודה, אבל התלמידים היו במשחק כדורגל לכבוד חודש אדר. וכשכבר הגיעו הסתבר שרק עשרה תלמידים היו. אז מרחנו את הזמן ויצאנו מוקדם יותר. חיים קשים
. נועם

אלהלי

New member
ממש מקסימה ואכן גדולה

עד כדי כך שהצלחת לבלבל אותי עם הטישטוש ולרגע היה נראה לי שהיא יושבת לבדה

חמניה1

New member
נועם !!!!!!!!

איך היה?? האם אפשר בדיעבד לאחל לך חזרה נעימה לשוק העבודה? מקווה שתהני. אני מקווה שתהני מהשעות שיש זמן לנועם לבד או עם מבוגרים אחרים. וד.א אני מקנאה על זה שאסור לך לקלח. הלוואי עלי.

נועם@בת

New member
כבר כתבתי שעבדתי נורא קשה

(ראי תשובה למעלה), ומחר שוב יום נורא קשה- בלאגן פורים בבוקר ואחר כך הביתה. אני חושבתש אקח את ניצן איתי. כלומר רק בשבוע הבא אתחיל באמת לעבוד ולפני שאספיק להגיד "תעתיק מאה פעם" כבר תגיע חופשת פסח. בסה"כ יש לי הרבה זמן לבד גם עכשיו, ולדבר עם ילדים בגיל ההתבגרות זה לא ממש לדבר עם מבוגרים. אבל ברור לי שזה יעשה לי טוב. נועם

למעלה