מחר בימי חיינו..

Jasper Jasper

New member
מחר בימי חיינו..

מרלנה יורדת לסלון לבושה בחולצת ה"אני הרוצחת,טיפשים" שלה ופותחת את הדלת. ג'ון:"אני יודע הכל מרלנה!" מרלנה מחזיקה מאחוריה את המסור האהוב עליה. ג'ניפר:"פטריק,למה אתה מחטט לי בארון?" פטריק:"פשוט קר לי.את יודעת,מאז שדרסת אותי.אבל אני לא זוכר שהיה לי כ"כ קר כשביליתי יום שלם עם ג'ק!" ג'ניפר:"אתה צודק.אני כ"כ מצטערת" אבי:"אבא כבר לא יכול להצטער על כלום,כי את רצחת אותו!" ג'ניפר תוהה איפה המסור שלה. דאג מתעורר. ג'ולי:"מה קרה דאג?" דאג:"אני יודע מי הרוצחת!" ג'ולי:"אוקיי,אתה חייב ללכת להופ!" דאג:"צודקת!" דאג יוצא מהבית והולך קודם לקולנוע. בל:"שון,אני כ"כ מפחדת" שון:"מכל הרציחות?" בל:"כן" שון:"זה יהיה בסדר.נהיה בטוחים" בל:"לא שון! בחיים לא נהיה בטוחים! ומה יקרה אם הרוצחת תרצח את הספרית שלי?! אני אמות!" ג'ון:"אני יודע הכל...על מכירת החיסול בקניון.אגב,חולצה יפה" מרלנה:"קניתי אותה במכירת החיסול.זה היה קילר של הנחה.מה מביא אותך לכאן?" ג'ון:"אני צריך לדבר איתך על הרציחות" מרלנה מחזיקה מאחוריה את הנמר האהוב עליה. ג'ניפר:"פטריק,למה אתה מחזיק אקדח ומכוון אותו כלפיי?" טריק:"אני פשוט לא מרגיש בטוח.את יודעת,בן אדם יכול ללכת ברחוב אחרי שהוא בילה יום נפלא עם בעלך ואז פתאום מישהו יכול לדרוס אותו.." ג'ניפר:"כמובן.אני מצטערת.תה?" הופ:"בו! מהר!" בו:"מה קרה פנסי פייס?" הופ:"הרוצחת שלחה לך נדנוד במסנג'ר!" ג'ולי נזכרת בסצינה הקודמת. מרלנה:"על הרציחות?" ג'ון:"כן.אני חושב ששנינו יודעים על מה אני רוצה לדבר איתך" מרלנה:"הרגע אמרת.על הרציחות" ג'ון:"אמרתי רציחות? התכוונתי בדיחות" מרלנה נושמת לרווחה. מרלנה(חושבת):"הבדיחה היחידה פה היא אתה". פריז.הרקע מאחורי מרלנה הופך ללהבות,בשביל שכולנו נלמד לקח חינוכי,והוא שרוצחים ישרפו באש הפוטושופ המזויפת. ON THE NEXT DOOL בו:"ניקול,את עצורה באשמת רצח" ניקול:"אבל יש לי אליבי!" בו:"זה לא משנה! אני יודע שאת הרוצחת!" ניקול:"אבל יש לי אליבי!" בו:"אבל בהורוסקופ אמרו שהרוצחת בלונדינית!" דאג:"גיליתי מי הרוצחת.ולפני שאני הולך למשטרה,הייתי חייב לדבר איתך" המוכר נותן לדאג את ההזמנה שלו (צ'יקן טורטיה,למי שתהה) סלסט:"דיר גאד! נו! התסריטאים שובתים! בעצם,אני גם ככה אומרת את אותו דבר כבר 10 חודשים,אז זה לא משנה" מרלנה מחזיקה מזרק מאחוריה,בזמן שכל דמויות סאלם עומדות מולה והיא שוקלת את מי מהן להרוג בשביל שעשוע צהריים.

abcd80

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

4hilla4

New member
אויש הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח עלק רוצחת שלחה נידדנוד במסנג''ר

קברת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח כוארבת לי הבטן! אבל

יש אמת קטנה..זה הזכיר לי שג'נפר כזו מפגרת..ובל כזו היסטרית! או שפשוט היא שחקנית גרועה שמכפילה את הרגש כשלא צריך

למעלה