מחר ביום שישיייי מה יש להם?? מי נשאר במלון ומי לא?!בבקשה תגידו לי מה סדר היום שלהם מחר
ל לילוששש232 New member 21/4/05 #1 מחר ביום שישיייי מה יש להם?? מי נשאר במלון ומי לא?!בבקשה תגידו לי מה סדר היום שלהם מחר
ק קמילה ו טיטאן New member 21/4/05 #2 ../images/Emo34.gifנ"ש....באתי לביקור../images/Emo9.gifרוניייי מזל טובבבבבבבבבבבבבב כחולה יפה אחתת הולם אותך הצבע :0אני לא מאמינה שאת מנהלת מזל טובב
../images/Emo34.gifנ"ש....באתי לביקור../images/Emo9.gifרוניייי מזל טובבבבבבבבבבבבבב כחולה יפה אחתת הולם אותך הצבע :0אני לא מאמינה שאת מנהלת מזל טובב
T The £unky §tar New member 21/4/05 #6 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo6.gifתנקס האני../images/Emo25.gif
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 21/4/05 #3 אין לי שמוץץץץץ../images/Emo12.gif אבל יותר מאוחר אנחנו נדע בטוח!
M m a y a 12 New member 21/4/05 #4 אני יודעת שעל הבוקר יש להם פגישה אישית!!! ולא במלון ואני יהיה שםםםם אחחחחח מושלם כזההה איזה כיףף ליייייייי חואני מחכההההה ליי אהוביי הכוסון
אני יודעת שעל הבוקר יש להם פגישה אישית!!! ולא במלון ואני יהיה שםםםם אחחחחח מושלם כזההה איזה כיףף ליייייייי חואני מחכההההה ליי אהוביי הכוסון
נ נופר הפ33ה היחידה New member 21/4/05 #5 אני חושבת שיש מחר את המפגש מעריצים של PMI לא?!של מי שזכה בסדרת הכוכבים...