מחר בחירות

מעניין..

1. משה מחרים את הבחירות שהוא עשה 2. שמשה חשב שהוא יכול לנצח אותי בבחירות לפורום הוא לא החרים כלום. אני מנגד, לא החרמתי שום דבר. 3. אמרתי לך כבר משה, תתמודד פעם אחת בלי שמות כפולים. אתה כנראה פוחד שתהיו שווים אחוזים בודדים מחר ,אז אתה מחפש תירוץ.

MS6

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה...

פשוט אין לי כוח להסביר לאנשים... זה מעייף... תראה דווקא יש לי סיכויים לא רעים.

MS6

New member
משבר...

אני וחזי לא יכולים לשתף פעולה בממשלה.. חזי.. אתה מפוטר
יש לי קואליציה מספיק רחבה גם בלעדיך.

אתה לא מותיר לי ברירה...

זאת השיחה ביני לבין משה מהICQ בה הודעתי למשה שבכוונתי להתפטר מחר לאחר שיתקיימו בחירות מסודרות. משה החליט לא לחכות, ולפטר אותי ובכך להראות את גבריותו. הוא שלא מצליח להראות ניצחון בבחירות לפורום מעדיף לעשות ספין כמו האב הרוחני שלו בקדימה. על פי חוקת הפורום, ההתפטרות תיכנס לתוקף תוך 48 שעות, כלומר- לאחר הבחירות לגביע תל חי שאותם אערוך כהלכה ללא כחל ושרק. לאחר הבחירות אפרסם את הודעתי על מדוע חשבתי להתפטר מהפורום וכמו כן, אדרוש פיצויים ממשה על כך שפיטר אותי.

MS6

New member
שקרן! לא הצעתי שוחד!

דבריי הוצאו מהקשרם.. אתה שקרן! אני אתבע אותך על הוצאת דיבה.. וראיתם? הוא לא הכחיש? הציעו לו מקום 73 ברשימה של קדימה על משבצת טורקים.. אני לא מוכן לקבל ממך איומים טורקיציס למה שלא תספר להם על מה הויכוח באמת? יא לובש כפפות?

משה! אתה לבדדד!!!!

יחתכת שיער שכמוךךך!!!!!! תפסיק לרדת על טורקים! תאמין לי זה עדיף מה זה עדיף הרבההה יותר עדיף על אשכנזים!!! חוץ מזה אני עם חזי! אני יודעת.. המצב קשה.. אתה הרס"פ לי.... ותמיד תישאר אבל אי אפשר ככה! אתה מוציא אותו מניאק! והוא לא...

למעלה