מחר בחירות

מחר בחירות

ולפי כל התחזיות ימשיך "אריק מלך ישראל" את מדיניות חוסר המעש המדיני והקלקלה. ואני פוחד (מאד) וחסר תשובה , כי בסך הכל אינני אלא ´נפולת של נמושות´ שליבו במזרח ומשפחתו בערבות הולנד. לא יודע מה אתכם, לי יש תחושה מחורבנת של חוסר אונים / אזלת יד(מחקו את המיתר). קובי בצד השפוי של השלולית האטלנטית

Sparker

New member
ואם אתה עוד לא חסר תקווה...

אז אתה מוזמן לקרוא את מוסף הארץ... הרבה תקווה לא תשאר לאחר מכן... יום טוב!

RLQ

New member
Show no fear

I understand your fears Kobi, and unfortunatly, they are justifiable. I´m scared myself. Not for myself, since I´ll never go back to the ´aretz´, but for all my friends and family that are still there. But then again, the country is the one that elects it´s goverment. So if they choose Sharon, well... what can I say, they deserve what´s coming. Good people will pay for that decision, that´s for sure, but what can we do about it? Maybe we should encourage "yerida". make "nemoosha" a good term, and be proud to be one. After all, they don´t even want us back there (with all the new health care laws coming in march). Harel​

פלינט1

New member
פרקר, מה אתה עושה תעמולת בחירות ?

אם אתה כבר חייב לעשות, אז רק לרב בא גד. מה הוא כבר פרש? וואלה רק בא - וכבר הלך. דבר אחד בטוח יהיה בכנסת הבאה, עצב תמידי על חסרונו של מי שרצה להיות ראש ממשלה והעם כפוי הטובה לא העריך אותו. ככה זה עם גדולי האנושות שנולדו טרם זמנם.

yosense

New member
כלאחר יאוש

כלאחר יד, אחרי המבול, אחרי לצנחנים, אחרית הימים, אחרון חביב, הכל אחרת, ואחרון חביב, אחרחרית המאחרחרים. בחירחירות בחירחרונות בחרחאות המחורחאות. תן לי חר והב גם לך. מחר לחר ומגבע ללגבע, החרחונות חביבות תמיד. סחררררררר...חר וחוזרזר החלילחרון.

עצה...

יש לך בעיה קטנטונת... לבך במזרח ואתה הנך (או משפחתך...) בסוף מערב... עצם העובדה שפיזית, העתקת את מיקומו של גופך למערב, אבל את הלב השארת במזרח, לא מאפשרת לך לחיות כמו שצריך... הלב צריך להיות איפה שהגוף. תנסה, זה עובד! נפשית ופיזית!

יש תקווה

לא אני לא מתכוון להתייאש,ועצם העובדה שאנחנו פה בפורום ´במערב´ מעידה שליבנו במזרח ולכן זה כל כך כואב אבל מה, עכשיו אחי שעשיתי את הסיבוב היומי וניקיתי את הראש, ברור שהכל עובר, שיהיה לנו ערב טוב. בתקווה ש-Baby-Bush לא יתחיל לנו איזה מלחמונת מרוב שעמום ואני עדיין בצד השפוי של השלולית האטלנטית!

yosense

New member
היאוש הוא קיבעון מוחי

הצטופפות רקמות, מנעד שגוי, מיחזור הפרשות, כליאת האור. התקווה היא קרן אור והיאוש צילם של הגופים הבלתי שקופים. תתיאש, תן ללב להביע את צערו - ותחזור לחגוג. מסיבת הבחירות החלה..הדמוקרטיה כשלעצמה היא החגיגה.

תראה יוס, באמת שניסינו

אבל אם כל חצי שנה מפילים ממשלה, יכול להיות שדמוקרטיה לא מתאימה לעם הזה, ורק תוקעת אותו במקום- אני אומר- יוס לשלטון!!! (לעד!)

העם היהודי צריך מלך!

ועדיף באופו מפוצל - למלכות יהודה (ושומרון וחבל עזה) ולמלכות ישראל.... מלכים אמיתיים, עם כתר, גלימה, כסא גדול ואלף נשים! אף אחד (חוץ מנבות) לא סבל אז. מלכים זה סבבה! ואז יהיה אפשר לכתוב את ספר "מלכים ג´", שכ"כ בולט בהעדרו... וגם אפשר יהיה להצטרף, בראש מורם, לאיחוד האירופי...

היה לו מלך ב-96´

את לא זוכרת- כל העם שר בהנאה "ביבי מלך ישראל"

היא לא התאהבה בשליט איטלקי

ואיבדה בשבילו את ממשלכתה, שכעבור שנים הפכה למדינה ערבית נחשלת...

אלה לא היו "כל העם" - אלא רק

נתיני "ממלכת יהודה" האופציונלית. אולי הגיע הזמן, שגם הנתינים של ממלכת ישראל ימצאו להם מלך, ואז באמת יקומו בתי מלוכה, יהיה משהו מעניין לכתוב בעיתונים וכו´... בתור נתינה אפשרית של ממלכת ישראל - אני גם מוכנה שירושליים תהיה בירת יהודה. איך תדע לאיזה מלוכה אתה שייך? פשוט: בסעיף הלאום, בתעודת הזהות שלך - מה אתה רוצה שיהיה כתוב: יהודי או ישראלי? זה כ"כ פשוט, שזה נשמע טפשי ואם זה עבד לפני 3000 שנה - למה שזה לא יעבוד היום?

גם אני, אגב..

בלי שום קשר לזה שהמלכה ההולנדית היא חביבה במיוחד... יש לה גם יומולדת ביחד אתי... מי יודע, אולי בעוד כמה שנים זה יהיה יום חופש רשמי בהולנד....

yosense

New member
תומר - תחשוב על זה..

שהיאוש מהשיטה/מפלגה/מלחמה/ הם תופעה אופיינית של התקדמות הגיל. האדם, אחרי שהיה בעגלה עם המוצץ ולא נתנו לו שנים לזוז בלי..´תזהר´ , ´לאן תהולך´.ביצפר. צבא. כאשר סוף סוף החליט משהו, הוא כל כך מבסוט מעצמו..ונשאר תקוע על זה כמו פרפר שתקעו לו סיכה. אז זה שהבן אדם גילה שהוא יכול להחליט וגם להלחם על דעתו, זה יכול עונש אם הוא לא מחליט הלאה, והלאה והלאה. אם הוא לא מרים את הראש ורואה את התמונה שהוא יכול לראות,ומחליט מה הכי נכון לו לעשות..ובכייף- הוא נהייה מסכן, עקשן, כעסן, ממורמר..ומיואש מהשיטה ומהמצב. ותעזוב אותי משילטון. שואלים: למה השילטון בארץ ניתן לרשעים?? והתשובה:כי הם היחידים שרוצים לשלוט.

למעלה