מחר בדיקה - ואני פוחדת כל כך

מחר בדיקה - ואני פוחדת כל כך ../images/Emo5.gif

מחר, שבועיים אחרי הזרעה, ותכננתי לעשות בדיקה ביתית. אבל אני כל כך פוחדת... כל הזמן מדמיינת את החלון "השני" נשאר לבן כשלג, מעצבן באדישותו
. האמת היא שאני לא מרגישה שום סימנים שזה יכול להיות חיובי . החזה לא כל כך כואב לי, ולא התמלא בכלל, וזה פשוט ניראה לי כל כך וודאי שזה יהיה שלילי, שבא לי לחסוך מעצמי את האכזבה, ולשבת ולחכות לה
שתבוא. אאאאוווווףףףףףף!!! מה לעשות??????????

אפרסקה

New member
ליאורי יקרה

אני שונאת לעשות בדיקות ביתיות. אם את שואלת אותי, תלכי ישר לבדיקת דם. או שתחכי עוד יומיים ואז תלכי לבדיקה (דם, שוב). אם תשאלי אותי, החלון הריק מעליב ומרגיז יותר מההמתנה לבטא, לא יודעת למה. מצד שני, אף פעם לא עשיתי בטא, אז מקווה שאני לא טועה. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות!!!

babywishing

New member
בהצלחה מחר ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לפי דעתי עדיף רק בדיקת דם. אם חס וחלילה הפס השני יחליט לדפוק נפקדות, אז עדיף לעשות גם בדיקת דם כדי להיות בטוחים. וגם כשהפס השני יהיה נוכח
בע"ה עושים בדיקת דם . המון המון בהצלחה מחר

בבוצי

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

תעשי בדיקת דם של בטא ושל הורמונים, היא מדויקת יותר מאשר בדיקה ביתית, חוץ מזה למה לך לפרנס את חברת הבדיקות כשאת יכולה לעשות בדיקת דם בחינם? המון בהצלחה, ומחכים לבשורות טובות.

טיפטיפ29

New member
אויש, כל כך מבינה...../images/Emo24.gif

אבל לא להתבאס כבר מעכשיו, לא לדאוג, לשדר לגוף שהכל בסדר, בסוף נצליח לעבוד עליו. לא לדאוג, במקרה הכי גרוע, אנחנו כאן לחבק.

hyb

New member
בהצלחה מתפללת בשבילך../images/Emo57.gif

חבל לפרנס סתם את יצרניות המקלות ולהתאכזב

יעלה31

New member
המון ../images/Emo50.gif מחר

הנה מחר כבר כמעט מגיע.. מאחלת לך שזו תהיה התוצאה המנצחת!!
יעלה

כל כך תודה על כל האיחולים והתשובה..

חצי תשובה - יש פס שני אבל חלשלוש. אז מחר אני עושה בדיקת דם - כמו שאמרו לי כאן - בכל מקרה עושים בדיקת דם אז חבל על הכסף והמתח של המקלונים, אבל... לא יכולתי להתאפק. מקוה לבטא טובה, בינתיים לפחות זה לא שלילי בטוח, נכון? אתם כל כך מקסימות שבא לבכות
בהצלחה גדולה לכולנו

למעלה