מחר בגרות בלשון

punctual

New member
מחר בגרות בלשון

ב-ה-צ-ל-ח-ה לכוווולם

adidas12

New member
היום הייתה בגרות בפאקינג לשוןןןןןןן

אין יותר לשון כל החיים ישששששששששששששששששששש וואלה תענוגות איך הייתה לכם הבגרות?!?!?!? אנשושים...

lady polegra

New member
היה

ויותר לא יהיה!!! את צודקת... אין יותר לשון... לעולם..!!! ישששששששששששששששששששששששששששששש!!! היה קל.. ולך?

punctual

New member
בעע

איזו שטות עשיתי אני לא מבין איך עשיתי את זה: משפט, עם 6 נשוא, 6 נושא, רשמתי משפט פשוט!! לא יודע מה קרה איתי!!! בכל אופן, יש לי שאלה... שמעתי שאם יש 20 נקודות הפרש בין הציון מגן לציון בבגרות אז מבטלים את המגן. זה נכון?

ChilD SouL

New member
מעל 20....

20 עדיין נחשב, מניסיון.
3 מגנים שנה שעברה היו לי בהפרש של 20 נקודות מציון הבגרות
3
ראבק

punctual

New member
בעע

איזו שטות עשיתי אני לא מבין איך עשיתי את זה: משפט, עם 6 נשוא, 6 נושא, רשמתי משפט פשוט!! לא יודע מה קרה איתי!!! בכל אופן, יש לי שאלה... שמעתי שאם יש 20 נקודות הפרש בין הציון מגן לציון בבגרות אז מבטלים את המגן. זה נכון?

adidas12

New member
היה היה וטוב שנגמררר היה חביב...

חוצמזה שהיה לנו בכיתה 6 בוחנים כן כן 6 בוחנים מי שישמע אנחנו לא יודעת מה...אז מה אם אנחנו מב"ר אז אנחנו צריכים 6 בוחנים בחייאת רבאק חחחחחחחח ו... סתם היו צחוקים במבחן והכל הלך בפנאן והיה והיה וטוב שבאמת היה אין יותר לשוןןןן כול החיים שלנו ישששששששש (אני מקווה חחח) מה המגן שלך?!?על כמה הגישו אותך?!?

fireblue1

New member
....

רגע תנו לי להבין את חושבים שאם יש הפרש של 20 נקודות בין המגן לבגרות אז פוסלים את המבחן?

adidas12

New member
לא זה מבטלים ת'מגן... יעני לא לא לא

יעני יש לי נגיד בהיסטורי מגן 60 ואני מקבל 80(שאין מצב שאני יקבל חח) אז מבטלים לי ת'מגן אם בלשון הגישו אותי מגן 85 ואני יקבל 100 (שאיון מצב שאני יקבל) אז מבטלים לפי דעתי כן כן מבטלים במצב של 20 נק' הפרש אבל קלטו משהו בתעודה המורה ללשון ננה לי ציון 65 ובמגן הגישה אותי על 85 זה הפרש של 20 נקודות המ זה וואי הייתי בשוק חשבתי היא תביא לי 70 -75 גגג אבל 85!??! קיבלתי חום וזה גם 20 נקודות הפרש זה מלאאא... וואי וואי... אוקצור אני יקבל רק ריטליןןן (בעזרת השם) תעזרו לייייייייייייי... הלפ מי אנשושים פיפווווווול....

fireblue1

New member
???

מבטלים את המגן אבל לא פוסלים את הגברות? לפי מה זהבנתי התכוונתם לזה?

למעלה