איזו שטות עשיתי אני לא מבין איך עשיתי את זה: משפט, עם 6 נשוא, 6 נושא, רשמתי משפט פשוט!! לא יודע מה קרה איתי!!! בכל אופן, יש לי שאלה... שמעתי שאם יש 20 נקודות הפרש בין הציון מגן לציון בבגרות אז מבטלים את המגן. זה נכון?
איזו שטות עשיתי אני לא מבין איך עשיתי את זה: משפט, עם 6 נשוא, 6 נושא, רשמתי משפט פשוט!! לא יודע מה קרה איתי!!! בכל אופן, יש לי שאלה... שמעתי שאם יש 20 נקודות הפרש בין הציון מגן לציון בבגרות אז מבטלים את המגן. זה נכון?
חוצמזה שהיה לנו בכיתה 6 בוחנים כן כן 6 בוחנים מי שישמע אנחנו לא יודעת מה...אז מה אם אנחנו מב"ר אז אנחנו צריכים 6 בוחנים בחייאת רבאק חחחחחחחח ו... סתם היו צחוקים במבחן והכל הלך בפנאן והיה והיה וטוב שבאמת היה אין יותר לשוןןןן כול החיים שלנו ישששששששש (אני מקווה חחח) מה המגן שלך?!?על כמה הגישו אותך?!?
יעני יש לי נגיד בהיסטורי מגן 60 ואני מקבל 80(שאין מצב שאני יקבל חח) אז מבטלים לי ת'מגן אם בלשון הגישו אותי מגן 85 ואני יקבל 100 (שאיון מצב שאני יקבל) אז מבטלים לפי דעתי כן כן מבטלים במצב של 20 נק' הפרש אבל קלטו משהו בתעודה המורה ללשון ננה לי ציון 65 ובמגן הגישה אותי על 85 זה הפרש של 20 נקודות המ זה וואי הייתי בשוק חשבתי היא תביא לי 70 -75 גגג אבל 85!??! קיבלתי חום וזה גם 20 נקודות הפרש זה מלאאא... וואי וואי... אוקצור אני יקבל רק ריטליןןן (בעזרת השם) תעזרו לייייייייייייי... הלפ מי אנשושים פיפווווווול....