מחר בבוקר... יש לי שיעור נהיגה ראשון! תאחלו לי בהצלחה (:
C chocolate addict New member 2/12/03 #3 מצאת לך זמן... בחורף?? עם הגשם והבוץ והשלוליות. או שזה לא משנה...עזבי, אני לא יודעת כלום. אני לא נוהגת בכלל. בהצלחה בהצלחה בהצלחה!
מצאת לך זמן... בחורף?? עם הגשם והבוץ והשלוליות. או שזה לא משנה...עזבי, אני לא יודעת כלום. אני לא נוהגת בכלל. בהצלחה בהצלחה בהצלחה!
S *superstar* New member 2/12/03 #5 יו איזה כיף!! בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif ותגידו לי מזל טוב!!!! עברתי תיאוריה ראשונה היוווום!!!!
ע עשת הפלדה New member 2/12/03 #6 מזל טוב!! אנחנו הביצפר היחיד בארץ שמגיש את התלמידים שלו בסוף י"א לתאוריה חינם (חינם אם נכשלים) ?
M Master Neta New member 2/12/03 #7 לא, גם אצלנו זה ככה ../images/Emo3.gif אבל לא עשיתי דרך הבצפר, לא היה לי כוח להיות בשיעורים...
מ מתחת לגשר New member 2/12/03 #8 ../images/Emo49.gif וגם אצלנו בביצפר יש את הסידור עם התיאוריה בי"א, שהיא בחינם במקרה שנכשלים.
E Ez sLeeP New member 2/12/03 #9 אצלינו גם עשו בסוף שנה שעברה, יום לאחר הבגרות במתמטיקה, ביום המתכונת בהבעה. היה חביב. עברתי. וזה לא חינם יקירתי, יש את האגרה שאת תצטרכי לשלם כשתרצי לגשת לטסט (ועדיף כבר לשלם עכשיו). מזל טוב לכל ברי-המזל.
אצלינו גם עשו בסוף שנה שעברה, יום לאחר הבגרות במתמטיקה, ביום המתכונת בהבעה. היה חביב. עברתי. וזה לא חינם יקירתי, יש את האגרה שאת תצטרכי לשלם כשתרצי לגשת לטסט (ועדיף כבר לשלם עכשיו). מזל טוב לכל ברי-המזל.
מ מתחת לגשר New member 2/12/03 #11 זה חינם במקרה שאתה נכשל כי אם אתה נכשל, אתה משלם את האגרה רק בתיאוריה הבאה, וככה יוצא שלזאת שנכשלת בה בביצפר לא שילמת.
זה חינם במקרה שאתה נכשל כי אם אתה נכשל, אתה משלם את האגרה רק בתיאוריה הבאה, וככה יוצא שלזאת שנכשלת בה בביצפר לא שילמת.
ש שירנציקן New member 2/12/03 #14 ב ה צ ל ח ה! שימי לב לפרט שולי: כל השיעור את תהיי עם חיוך ענקי על הפרצוף מרוב היתרגשות! שימי לב לזה!
S *superstar* New member 2/12/03 #15 נכווווווון!!!!../images/Emo6.gif וגם בגלל שזה הדבר הכי כייפי שיש
ע עשת הפלדה New member 2/12/03 #16 ../images/Emo6.gif החיוך הטיפשי היה לי על הפרצוף מהרגע שחייגתי למורה יהיה כיף!