מחר אני עוזבת...

Lp Fairy

New member
מחר אני עוזבת...

טוב קודם כול אני לא יודעת אם לשים לזה אוף או לא..אז פשוט שמתי בלי.. אז אנשים..מחר אני עוזבת אותכם!! אני טסה לפולין..(כן בדיוק ביומולדת של צ'אזי שלי..) כאילו הטיסה יום שני לפנות בוקר אבל מחר בטוח שלא יהיה לי זמן להתחבר ולרשום לכם את ההודעה הזאת.. אני יחזור בריאה ושלמה..(אני מקווה לפחות..) ו...אני יתגעגע..): אוהבת..

walk alone

New member
ביי תהני!!

למרות שזה לא נשמע כ"כ מהנה לנסוע לפולין.. זה מדכא!!

KaUrO DoNo

New member
שתהיה לך טיסה נעימה

ותהני למרות שזה מסע לפולין

GIANTG

New member
בעעעעעעעע :(

נתגעגע אלייך תהני לך שם איך את נוסעת במשלחת? כי אם כן אז אני בטוח שתהני כי משלחות לפולין ללמוד על השואה זה מעניין ביותר לא יודע מה איתכם אבל אני מכבד תמדינה ומתעניין בהכל!!!

Lp Fairy

New member
:)

טוב אמממ מצאתי זמן להיות פה במחשב.. תודה לכווולכם.. ואני יתגעגע..וייאיי חח נחמד לדעת שאוהבים אותי..חחח אני ינסה להנות כמה שאפשר כי בכול זאת זה שואה וכול זה ואני גם נוסעת כדי לחקור כדי לראות כדי להעביר את זה הלאה...

c 0 w

New member
../images/Emo24.gifטיסה נעימה../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

Lp Fairy

New member
אנשים! חזרתי.:)

חזרתי בשלום ובבטחה..חחחח שיווו כמה שהתגעגעתי!!! אימללה חחח אממ עכשיו אני מנסה להעלות את התמונות למחשב... בכול מקרה..אני מאווווד התגעגעתי אליכם!!! ו..חח היום בשוק של זקופנה אז הסתובבנו כול המשלחת עד לרכבל ואז היו אמורים להפריד אותנו ואני פתאום קולטת דגל של לינקין פארק ואני כזה מה!?!?! רגע!! שיט אני לא נושמת וזה חבל לכם על הזמן אנשים חשבו שאני בהריון..חחחח אך אל דאגה כי חזרתי לקנות אותו!!!! חחחח קיצ אני עוד מעט הולכת להתקלח..:) (מקלחת אמיתית!!!!) ו...סתם התגעגעתי...ו...למרות שהמסע לא היה אמור להיות כיף...היה פצצצצצצצצות!!!

למעלה