מחר אני מפליג

lizard

New member
מחר אני מפליג ../images/Emo13.gif

טוב חברים,מחר היום הגדול (הקדימו ביום...) אז יש לי את המסלול
וי לי את שם הקפטן. אז ככה : שם הקפטן הוא יונה שמעון. המסלול הוא : חיפה פורט סעיד סינגפור הונג קונג שנחאי פוסן וונקובר סיאטל פוסן שנחאי הונג קונג סינגפור קולומבו חיפה. ETA חזרה : 14/10/02. חודשים וחצי. מקווה שילך טוב,בסה"כ שמעתי שהקפטן והצ´יף ממש טובים. סה"כ 29 אנשי צוות,10 קצינים 7 מתוכם ישראלים. נדמה לי שיש עוד 12 נוסעים אבל אני לא בטוח. WISH ME LUCK מיכה

בת ים

New member
כבר מתגעגת../images/Emo23.gif../images/Emo50.gif

וואו איזה מסלול מדהים והכל בזמן כל כך קצר! הרבה, הרבה הצלחה. תשאר בקשר.

מיכה נסיעה טובה ../images/Emo140.gif

תפיק את המקסימום מההתנסות ותחזור בשלום הביתה ואם במקרה תתחבר לאינטרנט באיזה נמל - אני סומכת עליך שתעדכן. בהצלחה!

חי בר

New member
דרך צלחה! שייט נעים!

איזה כיף לך... תשתדל מדי פעם להתחבר ולספר לנו קצת חוויות וסיפורים מסעירים מההפלגה (ומעצירות בנמלים...תזהר לא לתפוס שם כל מיני דברים
).

Efraim

New member
../images/Emo49.gif הרבה הנאה ולימוד ../images/Emo50.gif

מיכה, שיהיה במזל טוב, ותיזכור- מזל מעדיף מוח חושב ומוכן -(לואי פסטר)חוץ מזה, בקשה קטנה שתעזור לי בעתיד הקרוב. היות ותעבור פעמיים בתעלת סואץ ובים האדום.אם אפשר צלם את מיצרי באב אל מנדב ושים לב לתנועת האוניות והספינות. אני קצת דואג מבחינה ביטחונית לגבי הפלגה עם דגל ישראלי במיצרים, בים האדום, ובסוף גם בתעלת סואץ. אז כל מידע בנושא יעזור. ולסיום
והרבה הרבה חוויות טובות! (אתה חוזר בדיוק בזמן להצטרף להפלגת עליזה להוואי
איזה תיזמון פנטסטי
) השירטוט המצורף מראה את עליזה -חלוקת התאים ומראה על הסיפון (כל הריבועים האפורים זה תוספות שלנו לתכנון) - חלונות אוורור בתיקרת התאים + אחד ענק בסלון, לאפשר הוצאת מנוע או גנרטור במקרה תקלה.

Sushi

New member
מיכה, שתהיה לך אחלה נסיעה

תהנה ותחזור שלם. משנינו.

lizard

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אני בטוח שיהיו חוויות וסיפורים לספר. אני אשתדל להשיג מצלמה ולצלם כמה שיותר. מיכה

ofersn

New member
מיכה בהצלחה../images/Emo24.gif

מיכה בהצלחה בהפלגה ותשתדל לא להיות ירוק... (אתה עדיין חייב לי 8 ש"ח מאילת כך שאני כבר מחכה שתחזור) תנסה לשלוח תמונות , ואולי גם לצלול עופר

lizard

New member
לצלול ? רק א ם האונייה שוקעת ../images/Emo13.gif

אבל לצלם אני אשתדל כמה שיותר. מיכה

lizardie

New member
מיכה, בהצלחה ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

למעלה