מחר אני טסה לארץ...

eynav br

New member
מחר אני טסה לארץ...

יוצאת בבוקר באיזור 10-11 ומגיעה רק מחרתיים ביום ראשון בערב/לילה אז לא אהיה פה כמה ימים ולא יודעת אם אכנס הרבה מהארץ... ושאלה- אם יהיה מפגש מי יגיע???[מפגש של חברי הפורום ומעריצים] יאלה ביי בנתיםם..

MISS MUSIC

New member
../images/Emo160.gifעינבי../images/Emo98.gif שלייייי../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

מתוקונות
, אני מתארת לעצמי שאת בטח יודעת שחיכיתי ליום הזה מלא מלא זמן
... מהרגע שחזרת לברזיל אני רק מחכה ליום שתגיעי שוב לארצנו הקטנטונת
והנה היום הזה הגיע סופסוף
אז עינבי
קודם כל שתהיה לך טיסה
נעימה ומהירה
, תגיעי בשלום לארץ
בעזרת ה' ו..תנסי להרדם (למרות שאת לא אוהבת/ מסוגלת לישון בטיסות) ואם לא תצליחי להרדם אז תנסי להעסיק את עצמך בצורה כלשהי... בכל זאת זו טיסה ארוכה מידי
אוקצור כפרוש שלי
שתהיה לך טיסה נעימה ומהנה
(תשתדלי להנות מהטיסה המעייפת הזו
) ו...תמיד תמיד ת-מ-י-ד תזכרי שאני מתה עלייך ומחכה כבר לראותך יא כפרע אחת
אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא מלא
הכי הכי הכיייי בעולם
רעות
אגב...באיזה יום ושעה את נוחתת בארץ בעזרת ה'
ולגבי המפגש אני אגיע בעזרת ה'- צריך רק לקבוע

eynav br

New member
חחחח

בקושי ישנתי הלילה כי לא ארגנתי ת'דברים שלי אתמול אז אירגנתי אותם בלילה.... וקמתי עכשיו
7 וחצי בבוקר כי לא סיימתי לארגן..חח אז יש סיכוי שכן אשן
אבל אני שונאת טיסות בלי קשר... בעיקר אחרי הטיסה האחרונה שלי שהיא הייתה כל כך מפחידה...והיא הייתה רק שעתים מה יהיה שזה יהיה 10 שעות
.? אין לימושג מתי אני נוחתת... אמא שלי אומרת 18:15...חחח קיצר עפתי
תודה

Music4Life

New member
../images/Emo24.gif נביייייי - נשמו'ש ../images/Emo25.gif

סוףסוף נראה אותך.......
אני מאחלת לך טיסה נעימה ומהירה ככל האפשר ללא עיקובים. שתחזרי לארץ ותהיי שמחה מכל רגע ורגע שתספיקי לעשות ולראות את כללללל מה שאת רוצה {כולל את שריתוש}
כמה וכמה פעמים שרק תרצי, כי מגיע לך נשמה בשעה טובה את חוזרת אלינו אחרי שנה ארוכה בברזיל וכל החוויות שעברת, אני יודעת שהחזרה לכאן משונה במקצת, אבל אין לי ספק שתתרגלי מהר מאד לארץ
כי זו הארץ שלך ואין לך אחרת
יאללה אני מצפה לראותך כבר
להתראות בקרוב מ-----ו-----ת-----ק

שיראל מ

New member
עינב../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם זה רלוונטי כבר...אבל, בכל זאת: שתהיה לך טיסה נעימה
תגיעי בשלום

eynav br

New member
הגעתי עכשיו...../images/Emo178.gif

הגעתי ב11 בבוקר לשדה תעופה בעיר שלי והטיסה הייתה צריכה לצאת ב12 ויצאה ב5 בערב. ישבנו את כל הזמן הזה בשדה תעופה וחיכינו.. אחר"כ היינו ממש לחוצים להגיע לסאו פאולו ולעבור משדה תעופה אחד לשני ולהספיק להגיע לטיסה...כמעט איחרנו.. הגענו אחרונים לצ'ק אין... וכל השאר היה בסדר, חזרתי עם אל על משום מה והיה כזה מוזר שדיברו פתאום עברית...חח קיצר תודה לכולם:) ואף אחד לא אמר אם הוא יבוא למפגש אם יהיה..

Music4Life

New member
נבי - יש לי בקשהההה

בבקשה, שלחי לי את מס הטלפון שלך בארץ, אני רוצה להתקשר
אלייך ולדבר איתך!!! תודה...

למעלה