מחר אודישן!!!

Mister Pinto

New member
מחר אודישן!!!

זוכרים על האודישן שסיפרתי לכם? קיצר שכחו ממנו בינתיים בקרוב חבר שלי יגיד לי מית יש לי אודישן לזה. מלבד זה יש לי עוד אודישן מחר [יום ראשון 30/11/03] מהבית ספר. זה משוה ענקי שהולכים לעשות בהיכל התרבות ויש אודישנים מחר- אני כבר נרשמתי. בשעות הבוקר יזמינו אותי לאודישן ואמרו לי שצריך לאלתר לא צריך להכין שום דבר מיוחד... אז הכי טוב שאני יאלתר מראש
חחח... הקיצר, המפיק של האירוע הזה [שאני לא יודע על מה ולמה האירוע הזה] הוא המפיק של פרוייקט Y... או שהוא עבד איתם אני לא יודע מה שבטוח שהוא קשור לאלה מפרוייקט Y. קיצר, אני לא בטוח שיקבלו אותי ---> יש יותר טובים ממני, אבל... תאחלו לי בכל זאת בהצלחה!!!

Mister Pinto

New member
כבר נראה לי שלא עברתי :(

כשעליתי קודם כל כולם מחאו לי כפיים *כבוד! סימן שאוהבים אותי חחח :)*. אחרי זה הוא אמר לי לעשות קטע יענו אני קריין בחדשות ואני מדווח על שריפה ואני מראיין כמה אנשים... הקטע שלהם הוא אמר שהם צריכים להיות לחוצים הם יכולים להגיד מה שבא להם ואני אמור להראות רציני... כי ככה זה גם באמיתי. אז אני לא ממש נכנסתי לזה בכלל לא ציפיתי לתפקיד הזה הוא היה טיפה גדול עליי.... אבל בכל זאת ניסיתי בערך הצלחתי ואז הוא אמר שאני יהיה המרואיין וראיינו אוית ושיחקתי אותה כזה בוכה אבל המראיינת בקושי נתנה לי זמן כי היא מהר עברה לילדה אחרת ואז לעוד ילדה... קיצר : פיספוס... שחקן אמור לעשות כל קטע אחרת הוא לא נקרא שחקן - אלא אם כן הוא לא נתפס לפני :) קיצר יש לי עוד אודישן שאני אמור להכין בו מונולוג: אז סבבה!!! אני יכין משהו שמתאים אך ורק לי חחחחחחחחח!!!! :) תאחלו לי בהצלחה גם בו...

Mister Pinto

New member
ישששש

מחרר [3/12/03] יש לי 2 אודישנים! 1. אודישן חוזר 2. אודישן ללהקה שסיפרתי לכם עלייה!!! יש יש יש!!!! THANKS GAD!!!

למעלה