מחררררר טסים!

Barbie G

New member
מחררררר טסים!

שמעו.. אני מפחדת רצח!!! אין לכם מושג למרות שאני מביאה כל מיני שטויות כמו הבופ יט וכאלה למטוס ולחדר שלי ושל הרגוש כפרות עליה... קיצר אני לחוצה בטירוףףףף!! זהו סליחה שפתחתי חדש אבל אני מפחדת!!!! חיוך לכולכם!

לונושקה

New member
גם אני

פחדתי כל כךךךךךךךךךךך לפני שטסתי ואפילו כמה שעות לפני שיצאתי מהבית בכיתי ממש ואמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לנסוע וכשהגעתי לשדה כבר הסתדר לי הכל וממש שמחתי שאני נוסעת והכל וגם במשך המסע פחדתי כי לא ידעתי ממש למה אני מצפה בכל יום ויום אבל אני יכלה להגיד לך שבאמת תפיקי משם המון דברים ואם יבוא לך להגיד שנהנת מבחינה חברתית אחר כך אז תגידי ואל תתייחסי לאנשים שלא יודעים לפרגן פה,כי חבל שבכלל לא נתנו לי להגיד הכל וכבר ישר יש להם טענות,אבל זה לא ממש מעניין אותי,בקיצור תהני המון(מהבחינות שאפשר להנות),וזה באמת מסע מדהים,וגם אם את לא מרגישה שום דבר זה בסדר,הכל בסדר,מותר להרגיש או לא להרגיש מה שרוצים וכל תחושה היא בסדר וגם אם את לא מרגישה זה יכול לבוא בהמשך,ואם לא,אז זה גם לא נורא... אני חזרתי לפני יומיים ואני עדיין לא מרגישה שאני בארץ,וכתבתי בינתיים רק על הבחינה החברתית כי שום דבר עוד לא התעקל אבל האנשים פה כנראה לא מבינים את זה אז יש להם קצת בעיות אזזז תפיקי כמה שיותר,ותהני מתי שצריך להנות,ואל תשני באוטובוס בזמן ההסברים כמו שמישהי אמרה פה,אני הקשבתי ושמחתי שלא ישנתי,חוץ מאיזה פעם אחת חחח

Barbie G

New member
אממממ

אנימקווה ואני בטוח אהנה.. (לא רואה בזה שום דבר פסול!!!) חיוך... וטודע!!!!!

taltal3001

New member
אל תתרגשי..

כולם פה ממש ממש סבבה.. חוץ מזה שיש אנשים פה עם בעיות פירגון !

"באמצע הלילה עולה על מטוס.."

אני כל כך מקנאה במי שנוסע עכשיו... הייתי כל כך רוצה לחזור למסע שלנו, שרק לפני שבועיים נגמר... מסע מוצלח שיהיה לך.

Barbie G

New member
אני בדיוק שומעת את השיר הזה!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זהההה! חיוךךך! וטודע!

Orange Queen

New member
סרודייייייי !!!!!

יוווו נתגעגע אליכם !!!!!! סבבה לך שלא הגעת לשבט בשביל להפרד!!! אני אנסה להעביר דרך הגר מכתבי מטוס אל כולכם. וזהו, תהני המון... ואל תקחי בופיט, לא יהיה לך זמן בכלל להתעסק עם זה.. עצה שלי. ותצלמי המוווווווון!!! אוהבת אותך.

Barbie G

New member
שאני לא אצלם?!

וחוצמזה אני לא באתי כי הלכתי להגיד בהיי לאח שלי למה הוא בקורס קצינים ולא ראיתי אותו שבועיים והוא לא היום להפרד ממני אז... הלכתי אליו! אמ.. איזה באסה.. אנחנו מפספסים מלא דברים: עצרת רבין שבת שמיניות ועוד מלא דברים! איכותיים כאלה!!! בא לי לבכות! (אני לא אבכה אל תדאגי...) אני מתה עליך... ותעשי לי מכתב מטוס ארוך!!!! (חחחח) לאב יווווווווווו! וד"ש לכולם בשמי... אגב: איך הייתה הפעולה?

miamor17

New member
וווואייייי בהצלחה ותהני! ואל תפחדי!

תני לרגשות לעשות מה שבא להם............

למעלה