מחריד!
היי אנשים, לא כתבתי כאן כבר כמה זמן, כי אני לא נוטה להתערב בדיונים/ויכוחים, כאשר אין לי משהו בעל תוכן מהותי להגיד, אבל הפעם אני חייב לצאת מהשיגרה ולחזור על ההזדעזעות שהובעה כאן מספר פעמים. חבריא, עד כמה שהבנתי הפורום הזה אמור להכיל אנשים שעברו כבר את הפאזה האינפנטילית בחייהם... אנשים שהחליטו שאומנות הלחימה שלהם (וזו יכולה להיות כל אומנות לחימה) כפעילות התפתחותית אישית חשובה יותר מאונמות הלחימה ככלי להבליט את ה..., טוב בוא נגיד את האגו, למען הבנות חברות הפורום
אין צורך להתגאות ולרומם ואין צורך לזלזל ולהשפיל. אני נוטה להאמין למסניפת החמץ (אבל כזה אני, תמים משהו) אבל זה לגמרי לא רלוונטי. היא יכולה גם להיות ילד קטן ומשועמם שמשוטט בפורומים וכותב שטויות רק כדי לקבל את תשומת הלב שאמא ואבא לא נותנים לו - מה זה משנה?! זרקו הערה או שתיים ועיברו הלאה. כבודכם לא ייפגע במאום. אם הייתי במקום מנהל הפורום הזה, הייתי מוחק כשני שליש מהודעות השרשור... אני לא אזרוק שמות/כינויים. ולסיום (כן, נגמר המקום): שנה טובה צום קל (למי שצם, ואני לא ביניהם) וקצת יותר הפנמה על חשבון החצנה (או הצחנה...). יאללה ביי
היי אנשים, לא כתבתי כאן כבר כמה זמן, כי אני לא נוטה להתערב בדיונים/ויכוחים, כאשר אין לי משהו בעל תוכן מהותי להגיד, אבל הפעם אני חייב לצאת מהשיגרה ולחזור על ההזדעזעות שהובעה כאן מספר פעמים. חבריא, עד כמה שהבנתי הפורום הזה אמור להכיל אנשים שעברו כבר את הפאזה האינפנטילית בחייהם... אנשים שהחליטו שאומנות הלחימה שלהם (וזו יכולה להיות כל אומנות לחימה) כפעילות התפתחותית אישית חשובה יותר מאונמות הלחימה ככלי להבליט את ה..., טוב בוא נגיד את האגו, למען הבנות חברות הפורום