מחרוזת ROL בלייב, BBC PRIME, 17:10

Nadav נדב

New member
מחרוזת ROL בלייב, BBC PRIME, 17:10

בתכנית TOTP לקריסמס. אני לא בטוח שהביצוע יהיה שם, אבל לפי מה שהבנתי הוא כן. ארררררג אני מת לראות את זה כבר!!!

p i n g o

New member
../images/Emo93.gif

ראיתי רק את BTDYK ואת SBIT.... איזה עוד שירים היו? למישהו יש את זה לשלוח לי?

Nadav נדב

New member
הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

זה רק מוכיח שקיילי בלייב, בלי שום פלייבק - זה מה שהקהל צריך! כל האנרגיות שלה באות לידי ביטוי בהופעה חיה והמחרוזת הזאת היא הביצוע הטוב ביותר שהיה לה מזה חודשים!!!
ד"א יש שידור חוזר בין 12 ל1 בלילה....למי שפספס - לשים לב =)

Nadav נדב

New member
../images/Emo139.gifועוד משו - ../images/Emo136.gif

IBIY נכנס למקום 3 במצעד הקריסמס של TOTP....
- ומיותר לומר מי היה (היו8....-{) במקום ה1....

הופעה מצוינת בלייב! מחרוזת מדהימה!

אהבתי את השילובים החדשים בין השירים! קיילי פשוט נשמעה מדהים בלייב והוכיחה שוב לכולם כמה שהיא ענקית! היא נראתה פשוט מקסימם ! והשמלה הלבנה הייתה יפהפיה עליה!!
השילוב בין הסוף של shocked להתחלה של better the devil היה פשוט מושלם!! אין מה לומר , בזכות הופעות כאלו אני סוגד לקיילי!

Nadav נדב

New member
פשוט אדירה. הביצוע הלייב לBTDYK

היה (סופסוף!!!!!!!!!!! אחרי כמה, 15 שנה?) פשוט . . . . וואו! אני לא יכול לתאר את הצמרמורת שעברה בי באותו הרגע! מחרוזת מ ד ה י מ ה! רק מראה כמה קיילי שמה בכיס הקטן את האהמ אהמ שהופיעו בפלייבק אהמ אהמ....בלי להזכיר שמות כמובן
*אני מצרף קישור להורדת האודיו של המחרוזת ומזכיר - היום ב12-1 יש ש.ח. http://www.thisvoid.com/temp/kylie_minogue-medley-totp_xmas_special-20041225.zip

p i n g o

New member
ראיתי את השידור החוזר...

היא הייתה מדהימה!!! מצמרררת... שמה את כל מי שהופיעו אחריה בכיס הקטן, וראיתי את כל התכנית!!! איזה בדיחות היו שם....

Nadav נדב

New member
פשוט מגוחך....מילא בריטני....

אפילו אנסטסיה הופיעה בפלייבק!!! :S גיוועלד.

p i n g o

New member
מי אלה המוזרים במקום השני אבל?!

למה לבריטים יש כזה טעם
במוזיקה?!

למעלה