מחקתםם לי??????משהווווו

prinsessss182

New member
מחקתםם לי??????משהווווו

למה??????????? חודש הורדתי את סרט 14..(ספיישל כלשהו לסדרה) וזה לא מופיע! אני יכולה לשמוע את זה!!!! אבל לראות?????כלום! למה????? למה?????????? מה עושים????????

gogumagog

New member
מקאזה

או ממירק (אני אישית לא מבין בתוכנה הזאת...) בקאזה אתה רושם Dragon ball z ואז את מספר הפרק בצורה כזאת: 132 או 054 או 008 יש מבין?

prinsessss182

New member
מזה הניצול שירשור הזה????

למה לא עונים לי? למה אני לא רואה ורק שומעת וזה קובץ וידאו שהוא\רדתי בחודש וחצי????????

Goggle Girl

New member
כי ככה זה

חסרים לך כמה דברים בנגן. אבל אל תשאלי אותי יותר x.x אני לא יודעת

MiCroZiP

New member
הורדת מקאזה? עבדו עלייך!

סרט 14...לא קיים. ישנם רק 13 סרטים בדרגון בול זי..אני לא יודע אם התכוונת לסרט של ג´י טי אבל בכל מקרה אין הרבה סיכוי שתוכלי לראות אותו...

TotoGuy

New member
סרט 14 זה בסך הכל השם הנפוץ של..

..הסרט הרביעי של דראגון בול. הרבה קוראים לו הסרט ה14 של DBZ כי הוא בכלל יצא אחרי הסרט ה13 של DBZ. אבל הוא עדיין סרט שמסכם את דראגון בול ולכן במקור הוא נחשב כסרט הרביעי שלו.

prinsessss182

New member
realהיה לי....אבל.....

נניח ויהיה לי. זה יעבוד???? ו......שמעתי את הסרט.לא ראיתי..זה נשמע כמו סרט....אממ זה ביפנית נדמה לי.....לא שמעתי הרבה...ומאיםפה אני מורידדה את הדרייב הזה או אילך שקוראים לו? בכל מקרה .איך קוראים לסרט 14?! כיאילו מה קורה שם?

prinsessss182

New member
איך אני מעדכנת אותו?

מאיה סופר סאיינית.....יוווווו בדף שלי בבמה יש תמונה אז היא שלך גוקו בשני מצבים ביחד.בונא...התונה הכי שווה שראיתי:)

למעלה