מחקר קצר ומעניין

מחקר קצר ומעניין

שלום רב חברים, אני מבצע מחקר אודות ניהול התקציב האישי והמשפחתי (תלוי במצב המשפחתי שלכם). ההשערות שלי שאפשר להגיע למסקנות מאוד מפתיעות, ואולי אף מרגיזות לגבי משק הבית הישראלי הממוצע. אני מאוד אודה אם תוכלו לענות על סקר קצרצר שאורכו כ-2 דקות בלבד, ותעזרו לי בעבודת המחקר שלי. המחקר הינו אנונימי לחלוטין ולא יחשוף בשום צורה את זהותכם. המחקר פונה לקהל הרחב, מכל שכבות האוכלוסיה, מעל גיל 18 - גם בעלי משפחה וגם רווקים. על מנת לענות על המחקר אנא כנסו לכתובת הבאה:http://www.iseker.com/go.asp?q=mymoney תודה רבה, ג'וני ברקוביץ'

גלבועא

New member
על מנת שאשתתף במחקר שלך

יש סיכוי / אפשרות שתפרסם כאן את "ההשערות שלך"? יש סיכוי/אפשרות שתפרסם כאן את תוצאות המחקר שלך? ללא מחוייבות-התחייבות כזו מצדך, אני כמובן לא ממלא שאלון. יום טוב. [עכשיו נראה אם בכלל אזכה לתשובה לשאלות שלי]

גלבועא

New member
מדוע ולמה אינני ממליץ על השתתפות

במחקרים שונים ומשונים של כל מיני סטודנטים או "חוקרים", שמודיעים עליהם בפורומים השונים. השרשור מתחתיי, היעדר התגובה של "החוקר" - כלומר, היחס שלו לפורום כאל "לוח מודעות" ומקור ל"נבחנים" מתאימים, כשהוא משקיע אפס מאמץ. מבחינתי זה זלזול בסיסי בנו.

בת אל 7

New member
וכאשר מתקשרים הביתה ,בטלפון

בשעות כל כך לא סבירות,,,בשביל סקרים זה לא זלזול???? אותי זה מעצבן!!!!

לפני- אחרי - תמיד

והכי מעצבן, השיחות המוקלטות של רשתות מזון וכד'. ופעם היו טלפונים מרגיזים שחזרו על עצמם מ"קירבי" (שואבי אבק). לר תאמיני שפניתי למשטרה על הטרדה לאחר שפניתי קודם למנכ"ל וזה לא עזר, פשוט המשיכו לטרטר אותנו . מה הם רצו ממני. כמה שואבי אבק אני צריכה ? ואלי בכלל חשבו שיש לי בית סופר מלוכלך

maybesure

New member
אני עשיתי חסוי

לפני כמה שנים. מסיבות של הטרדות. ובלי שום קשר, למרבה הפלא זה חסך לי גם את ההטרדות של השיחות המוקלטות/סקרים/התרמות ושאר נודניקי העולם. אני מנדבת את מספר הטלופן רק למי שאני בוחרת. מי שרוצה אותי ואינו כלול בנבחרת - מנסה בנייד, את הילדים בנייד שלהם. וזהו. הטלפון של הבית שקט עד שאמא שלי מתקשרת

למעלה