מחקר על חדר הלידה

מחקר על חדר הלידה

לכתיבת ספר מחקרי, דרושות אמהות המוכנות לדבר על חווית חדר הלידה שלהן (בעילום שם), למחקר דרושות נשים מכל סוג הגילאים שעברו כל סוג היריון. כמו כן דרושים אבות שנכחו בעת הלידה ויוכלו לתת את נקודת מבטם. למעוניינים להשתתף נא ליצור קשר ב- 0543053079 (להשאיר שם וטלפון) או לשלוח אימייל ל- [email protected] או- [email protected] תודה רבה

כמובן

המחקר עוסק יותר בתחושות ההורים במהלך הלידה, היחס שהתקבל מצוות חדר הלידה וביחסים ביניכם לבין שאר ההורים. למעשה, אפילו קרוב משפחה שנכח בעת הלידה יכול להואיל רבות.

ה דרומי

New member
העתי בשלוש לידות של ילדי

באחרון{אם הזוגה שתחיה} עוד שניה והיתי מתעלף

myfirst1

New member
במה השתנתה הלידה האחרונה

מהלידה של השניים הקודמים? (אם מותר לשאול, אם לא,סליחה מראש)

ה דרומי

New member
הוחלפה הגברת עברו בין האחרונה

לבין היורש 12 שנים שתי הלידות הראשונות אם הגרושה היו בבאר-7 {שמעתי שלא השתנה שם כלום בחדרי הלידה}{עדין מאחורי וילונות וצפוף} בתלה"ש עולם אחר לגמרי כול נושא הלידה אז מה היה לנו שם שתי לידות אם הגרושה {אז הינו עוד נשואים} בבאר-7. לידה בתל"ש ביחד אם הזוגה אום היורש שתחיה. דרומי אחד שלוש לידות שתי נשים שונות ס"כ שתי בנות\נערות ויורש אחד בן שלוש עוד יומים

שתי הלידות + מעקב בתל השומר

הריונות סיוטיים לידות מאוד קלות ומאוד מהירות מהירות סה"כ החוויה מחדר הלידה זכורה כקצרה מאוד וכואבת מאוד

רגע רגע רגע- אני בקושי זוכרת

טוב נזכרתי ילדתי בניתוח קיסרי בהרדמה אפידורלית היה בסדר לא כאב- רק מבהיל לשמוע את הגוף שלך נחתך.... אני בהחלט זוכרת שהצוות אמר שאני שמנה ויש הרבה מה לחתוך- מזל שהייתי קשורה....

למעלה