מחקר מעניין .

זיקן

New member
מנהל
מחקר מעניין .

שמראה עד כמה המוח שלנו פועל בצורה אוטומטית זה באמת עובד תראו בעצמכם. בעקובת מקחר שנשעה באוניבסטירה אנגילת, זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית כל עוד האות הרשואנה והארוחנה בקמום הכנון, השאר יוכל ליוהת בגלן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא בלי ביעה. זאת בלגל שנאו לא קוראים כל אות בעמדה אלא את כל המליה עם ההקשר ההגיוני שלה. סוק תיתעודד אתה נושא מעניין למחקר.

פעם הבאה שאתה מחזיק ויזה כאל

תסתכל עליה הפוך ותגיד לי אתה מה כתוב כשמסתכלים הפוך על CAL (שעל הויזה עצמה)

פנומן 72

New member
עוד פעם התחלנו עם זה ?

אתה יודע שאם אתה מקפל את השטר של 100 שקל באלכסון ואחרי זה לחצי אתה מקבל בצד האחורי ציור של תימני מקבל בתחת ? יאללה חלאס עם החרא.

זיקן

New member
מנהל
לי יש שיטה אחרת ../images/Emo88.gif

כדי לדעת אם השטר לא מזויף אני נותן לבן צבי הנשיא בשטר אגרוף ובודק אם המשקפיים נישברו. אם המישקפיים נישברו סימן שהשטר מזויף נסו ותיווכחו

ojm

New member
המחקרים האלה קיימים כבר משנות השישים

למדתי את זה בפסיכולוגיה, זה חלק ממשהו שנקרא תיאוריית ההמשך הטוב (גשטאלט), בחלק הזה אתה פשוט משתמש בתמונה מנטלית של המילה בראש ואם יש את כל האותיות אז זה מסתדר לך. קח עוד דוגמה של ההמשך הטוב, הילדה המתוקה עוזרת בבית http://www.youtube.com/watch?v=k6ht-nQIjew

זיקן

New member
מנהל
זה כמו לראות תמונה של בחורה ערומה,

עם בגדים חצי שקופים ולנסות להשלים את התמונה במוח, מעניין אם אפשר גם להשלים את גודל "השפתיים" של "המפעל" כי אצל כל אחת זה שונה, יש לך במיקרה דוגמא של תמונה ?

למעלה