מחקר מילות מפתח

nanali007

New member
מחקר מילות מפתח

אני עושה מחקר מילות מפתח לאתר ויש לי רשימת ביטויים ומילים אני נעזרת ב google adwords האם התחרות שהוא מראה לי זה תחרות בקידום הממומן? ואם הוא לא מראה לי בביטויים מסוימים נפח חיפוש מקומי חודשי זה אומר שלא חיפשו את הביטוי באותו חודש או שמספר החיפושים היה נמוך ולכן הוא לא מראה לי מספר. אני הרי חייבת מספר חיפושים מקומיים בחודש כדי לחשב את ה KEI אז אני יכולה לרשום 10 חיפושים. אני צריכה להסתכל על התאמה מדויקת? מספר מתחרים זה מה שאני רואה בחיפוש בגוגל? תודה

nanali007

New member
מישהו יכול לעזור לי

למרות שקראתי הרבה באינטרנט ולמדתי דרך האינטרנט ובנוסף עשיתי קורס קידום אתרים. זה היה לפני לא הרבה זמן, רק עכשיו התחלתי לעבוד על קישום אתרים ממשי כי עד עכשיו עסקתי יותר בניהול אתר ותוכן. ולכן אני לא זוכרת הרבה דברים מהלימוד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני צריכה לעשות מחקר מילות מפתח ואני קצת מתקשה אז תודה למי שיעזור

seostar

New member
מילים

התחרות מתייחסת לקידום הממומן ביטויים ללא ערך מספרי זה אומר שמספר החיפושים באותו חודש הוא מאוד נמוך. בדרך כלל אני הולך על מספר החיפושים הממוצע לאורך כל השנה. רצוי להתייחס על התאמה מדוייקת, ביטויים של חיפוש נרחב תמיד יתנו מספר הרבה יותר גדול ולכן המספר שלהם לא ממוקד מספיק. את מספר המתחרים רואים בגוגל, מופיע בנוסח: תוצאות 1 - 10 מתוך כ- 3,980,000 עבור קידום אתרים ‏(0.13 שניות) בבקשה :)

למעלה