שלום Bizz
בקישורי הפורום קיימת סקירה ממשלתית על ההתמכרות לאינטרנט. סקירה זאת מסכמת יפה את הידע הקיים בנושא, אתה מוזמן לקרוא אותה ולהיכנס ללינקים שלה. המחקר העיקרי שנערך בנושאים האלה הוא של צוות אמריקאי בראשות Dr. Kimberley Young. המומחית הזאת חקרה את הנושא והמחקר שלה פורסם אם אני לא טועה, בשנת 1996. הספר שהיא פירסמה נקרא Cought in the net. היא עומדת בראש הצוות שהקים את האתר netaddiction.com אתר שמופיע גם הוא בקישורי הפורום. זהו אתר מקיף שעוסק בין היתר במכירת ספרים וגם במתן טיפול נפשי ע"י מומחים, גם בדרכים קונוונציונאליות וגם בטלפון ואפילו באינטרנט. למרות שחלקים ממנו סגורים, יש בו הרבה חומר פתוח לעיון. בכלל אם אתה מעוניין בחומר עיוני על הנושא, תוכל למצוא בקישורי הפורום וגם באתר הבית שלי, שאף הוא מופיע בקישורי הפורום. לצערי חלק מהמאמרים החשובים בעברית נאלמו, בגלל חיסול IOL ולאחרונה בגלל שינויים באתר מעריב. אני מקווה שבקרוב ניתן יהיה להגיע שוב לחלקם לפחות. אתה מוזמן לקישורים ולעלעל גם בדפי הפורום מימיו הראשונים, באותה תקופה שלפני שנה הבאתי לא מעט קישורים, לאחרונה מעטתי בכך כי הסתבר לי שהם לא מעוררים דיון. באשר לשאלונים, לא ניתן לתת תשובה מראש, צריך לראות את השאלון קודם.