מחקר התערבות חדשני ל - ASD/PDD בתפקוד גבוה

מחקר התערבות חדשני ל - ASD/PDD בתפקוד גבוה

קחו חלק בפיתוח הדור הבא של תכניות התערבות לילדים עם ASD/ PDD (מצורף קובץ לעיונכם) חברת קומפדיה, בשיתוף צוות מאוניברסיטת בר-אילן בהנחיית ד"ר עפר גולן, מפתחים בימים אלה תכנית להכשרה בתחום של מיומנויות תקשורת רגשית-חברתית, באמצעות עולם וירטואלי שיפעל באינטרנט. התכנית מיועדת לילדים עם ASD/PDD (ובכללם תסמונת אספרגר ואוטיזם בתפקוד גבוה) בני 5-10. אנו מחפשים משפחות המעוניינות ללוות את פיתוח הסביבה הוירטואלית ולקחת חלק בעיצובה. הילדים המשתתפים יזכו בלומדות ובמשחקים מבית היוצר של חברת קומפדיה. לפרטים נוספים ולהצטרפות: שחר: טלפון: 050-3685799. מייל: [email protected] שימרית: טלפון: 0526649299 מייל: [email protected]

רחל119

New member
בהצלחה!

הבת שלי גדולה מדי בשביל המחקר, אבל נשמע מרתק

תודה !

במידה ואת מעונינת לצרף את ביתך למחקרים אחרים שיש לנו במעבדה תיצרי איתי קשר ואני אבדוק אם יש משהו שיתאים מבחינת גיל ויעניין אותך יום טוב, שימרית

המעבדה בבר-אילן . ד"ר עפר גולן

אם יש לכם ילדים שתרצו לשלב במחקר (כמו מספר פניות שקיבלתי עד כה מהורים שראו את המודעה אך ילדיהם אינם בגיל המתאים למחקר הנוכחי) אנא פנו אלי במייל - [email protected]. צרפו את פרטי ההתקשרות שלכם (טלפון, מייל), גיל הילד ומין. ואני אדאג כיחזרו אליכם מהמעבדה שלנו תודה לכולם על שיתוף הפעולה עד כה. כמובן שהגיוס למחקר הנוכחי עדין בעיצומו, ונשמח לשמוע ממכם בשני הנושאים. שנה טובה לכולם , שימרית

הבהרה: המחקר הנוכחי מיועד לגיל 5-10 (כולל 10)

כך שזה למעשה 5 -11. תודה לכל מי שפנה עד כה !

למעלה