מחקר בנושא לידה

Levinzone

New member
זה לא הולך להיות נעים

אני ממש לא קשורה לפורום הזה, רק ראיתי את הכותרת של ההודעה גדרך הת`אט, ונכנסתי.. טוב, אני דיי חושבת שההודעה מפוברקת. ורד\ סמדר- את לא יודעת איך קוראים לך? ומה כל השגיאות כתיב האלה? וחוצמזה, התינוק שלך מת ואת באה לחפש תמיכה בפורום? אם ההודעה לא מפוברקת, סליחה מראש- למרות שאני די בטוחה שאני צודקת

לי28

New member
קשה... אבל...

ורד, סמדר.. או איך ששמך יהיה.. מאחלת לך רק בריאות והרבה אושר. קראתי את הודעתך ולא יודעת בדיוק מה לענות לך, בגדול - וזה נכון - אז באזור ת``א ישנם הרבה מרכזים רפואים בדרך כלל מנהלי המחלקות הם המובילים, נשמח לשמוע ממך על ההתפתחות. אם וסליחה על החוסר אמון וכל הסיפור הזה... קצת מצוץ מהאצבע מאחלת לך אני חיים מאושרים ושלא תדעי סבל. שלך לי28

metal

New member
מחקר בנושא לידה

:cool:לכל ההרוים שלום. שמי מיטל אני שמיניסטית שלומדת במגמת עיצוב המוצר. במסגרת המגמה , הפרויקט שבחרתי היה עיצוב סט מוצרים לאישה לאחר לידה . לכן אשמח לקבל מכל מי שרוצה לכתוב : *על ההרגשות שלאחר הלידה. *ציוד שלוקחים לבית החולים כשמגיע יום הלידה. *התנאים בבית החולים. ובכלל כל העולה על רוחכם שיכול לסייע לי. הדבר חשוב לי ביותר. וכן אני רואה בעזרתכם ככלי חשוב נוסף בניתוח לעבודת המחקר שלי. (לפני כמה חודשים כתבתי לפורום וכמה אימהות עזרו לי מאד) תודה מראש :) מיטל

לתומר או ורד איך שתרצי...

היי קראתי את מה שכתבת, מאוד כאב לי לשמוע אני מצטערת בשבילך, אין לי כל דרך לנחם אותך, אבל תיהיה חזקה. גם לאחותי זה קרה בלידה הראשונה שלה. ועכשיו תודה לאל יש לה ארבעה ילדים. אין לי מילים לעודד אותך ואין לי מה להגיד לך, רק שתהיה חזקה את חייבת. נכון שזה כואב אבל ה`` יתן לך בסוף. אני לא יודעת מה לומר רק תהיה ח ז ק ה!!!!! תעסיקי את עצמך במשהו ואל תאבדי תקווה. ליבי איתך נשמה טהורה. אסור לי להגיד לך, אבל את חייבת לשכוח. ולהוציא מהראש. כי אחרת את יכולה חלילה להכנס למצב לא טוב. זהו אין לי עוד מה לומר ליבי איתך ואם כאבך. תהיה חזקה!!!!! ממני טלי.

ליאתוש

New member
לתומר או סמדר

אם זה אכן המקרה סליחה מצתערת וכואבת אבלללללללללללללללל!!! ממש לא מובן לי מה את/ה מנסה לעשות כאן אני אשה לאחר 4 לידות אני יודעת שאם אכן הסיפור היה נכון היית מקבלת הדרכה מבית החולים לא היו מפקירים אותך לאחר אובדן תינוק עם חזה נוטף לדברייך ללא טיפול והסברים ומה בעצם מעניין אותכם גיל היולדת האאאאאאאאאא? זה רק אומר דרשני אתם לא רוצים גם כתובת וט``ל ממש מעניין ליאתוש

anat lv

New member
לתומר ורד או סמדר

אני בדעה אם השאר שזה סיפור מצוץ ואם לא סליחתי איתך אבל אחרי מקרה כזה שלא יהיה לך רופאת נשים מאוד מוזר

לתומר,ורד,סמדר מי שאת/ה

גיסתי היתה אצלי וקראנו את הסיפרו שלך, רק רציתי להגיד כמו כולם שזה לא נראה לי, כתבתי תגובה וכאבתי אבל אח שלי הוא רופא ולא צריך להיות רופא כדי לדעת את אשר אני חושבת. אחותי גם ילדה תינוק מת אבל לא ``נטשו``אותה ככה, הסבירו לה מה לעשות ואיך, לדעתי זה סיפור כמו שכולם כבר אמרו מצוץ. אני מצטערת. אולי זה מה שאת/ה מאחל/ת לעצמך. לדעתי את/ה גרמת לגיסתי לשבת כאן לידי ולבכות כמו איזה טיפשה. והיא שאלה את עצמה מספר פעמים למה ולמה? אם הסיפור לא נכון אז למה להגיד סתם? תשומת לב? חסר בבית? או שזה מה שאת/ה רוצה שחלילה יהיה. לדעתי זה ממש לא יפה לעשות ככה!!! כי יש אנשים בעולם שלהם זה אכן קרה, הם פגועים כמו אחותי למשל. יש לה ארבעה ילדים שיהיו בריאים אבל הכאב זה כאב, ולגיסתי גם, לדעתי את/ה צריכה/ך פסיכיאטר!!! אני מצטערת על מה שאני אומרת אולי זה כואב לך או משהו אבל זה מה יש!!!! את/ה גרמת לנו להאמין!! לא חשבתי שפעם אני אשמע כזה דבר שבחורה או אולי את גבר בכלל, ימציא כזה סיפור!! איך אפשר? כאן את מחפשת עזרא? לא זה לא הכתובת למי שפותח פצע ישן. אני מצטערת, למי שרואה את אשר כתבתי ולא בקובל עליו אני מצטערת, מה לעשות שככה הלב אומר לי לכתוב? שיהיה לך אחלה של בוקר..... ופעם הבאה תשומת לב את/ה יכול/ה לקבל אבל לא בכזה דבר. ממני טלי ואלה.

לורד היקרה,

אני קוראת את אשר כתבת..ובוכה,כן פשוט בוכה. זה מחזיר אותי אחורה לחוויה הנוראית הזאת שממנה טוענת אני שנרפאתי..וכנראה שעדיין לא,כנראה שאני עדיין צועדת לקראת הריפוי הסופי. ורד יקירה-אני עברתי חוויה דומה מאוד-ואף כתבתי עליה בפורום זה.בעמ` 6-תחת הכותרת ``להיות אמא...ולא להיות``. התגובות שקיבלתי חיממו את ליבי ופתחו את ליבי,עזרו לי לצאת מהבועה שאליה נכנסתי. ורד יקרה,אשמח אם תיצרי קשר דרך האימייל שלי-שאת יכולה לקבל אותו על ידי לחיצה על שמי שמופיע לצד הכותרת של הודעה זאת.השאירי טלפון ואחזור אלייך. אני חושבת שיש לנו מהמשותף,ואולי נוכל למצא דרך להתמודד יחדיו. שלך, אלת האהבה.

טללבן

New member
החיים חזקים

ורד יקרה זה עצוב וזה כואב אבל אנחנו חיים בשביל מי שחיי כי למתים אנחנו לא יכולים לעזור אלה רק לחיים!! חישבי כל הזמן שבקרוב תוכלי להגשים את הרצון להיות אמא ואת חייבת להיות חזקה בשביל הילד שיוולד הרי מי רוצה אמא או רעייה שבורה ועצובה וגם את בטור אמא לא רוצה להיות אמא חלשה , אנחנו האמהות חייבות להיות חזקות ולעמוד יציבות מאחורי ילדינו, לגדל אותם באושר והרבה שמחת חיים כי שמחת חיים זה המתכון לילד בריא ומאושר. חשבי תמיד על העתיד ותראי את המטרה לפנייך. ברגע שתוכלי מבחינה בריאותית,תתחילי לעבוד על הריון... ילדים זה השתעבדות לכל החיים אבל אין להם תחליף, הם טעם החיים!!! תחשבי כל הזמן שאת מנצחת את זה למען העתיד ולמען הילדים שיהיו לך שיהיה לך המון אושר ובריאות והכי חשוב : חוסן ושמחת חיים. חשבי על העתיד, הוא ממש קרוב ממש כאן ליידך, תושיטי יד ואת נוגעת בו ובעוד שנה נשמע שאת חובקת תינוק קטן וחייכן. שיהיה לך בהצלחה טל (אמא לשלוש שיודעת שהחיים הם קדימה ולא אחורה)

לי28

New member
לידה... רגע מרגש

מיטל יקרה... לפני שהתחיל לספר לך את סיפורי תמיד המייל שלי אשר מופיע למעלה פתוח לפניך לשאלות נוספות, כמובן שאת יכולה ברצון רב לעשות את זה גם פה בפורום. ילדתי שני ילדים בהפרש של שנה וחודשים מהגדול לקטנה, שתי הלידות שלי (שאני מאחלת מכל הלב לכל אחת לידות כאלו) היו ענין של מספר שעות, כמעט ללא כאבים וללא אפידורל, בלידה הראשונה קבלתי זריקת טשטוש. וזהו.. העולל, הגוזל יצרת הטבע המפולא ביותר בטבע יוצאת לאוויר העולם והאושר גדול מנשוא.... לוקחים את הגוזל למחלקת ילודים ואז היולדת נשארת לבד עם העיפות, העירנות והחוסר הפתאומי של הריקניות בבטן אשר מגיעה במיוחד בלילה. דברים לאחר הלידה כמעט ולא צריך...ישנה השכיבה הממושכת של בין השש לשמונה שעות ורק לאחר מכן צריך את כלי הרחצה למקלחת הדחופה והנואשת, איפור למבקרים, בגדים בכדי להראות כמו יולדת מאושרת ולא כמו אחת שהיא אחרי לידה בבית חולים, ואת כל אשר יעודד את רוחה של היולדת. לגבי קניה ללידה ברגע שמגיעים לחנות תינוקות מכל סוג שהיא, ישנה שם רשימה שבה יש את כל הדברים אשר צריכים וכל אשר צריך זה לבחור ולקחת כמובן ששומרים את ההזמנה עד להודעת הזוג על הלידה ותוך 24 שעות מביאים את הדברים הנחשקים.. הביתה. טוב יקירה מקווה שסיפקתי אותך באינפורמציה... שלך לי28

נופר 30

New member
אני מתביישת בשבילכן

אני רווקה ואין לי ילדים קראתי את ההודעה של ורד /סמדר ואת התגובות שלכן ככה להתקיף בלי לקרוא טוב ובין השורות ? לא מתאים למי ששאלה על זה שאין לה רופאת נשים אני לא זוכרת שקראתי שאין לה היא רשמה שהיא רוצה מישהו טוב יותר (כדי שהמקרה לא ישנהלמיטב הבנתי )הרי זה התגלה בבדיקה שגרתית כלומר היא הייתה אצל רופא ולצערנו יש בתי חולים במדינה ששולחים אם טרייה (עם או בלי ילדיה )ומנסים לטשטש ו/ או לא עוזרים (עיין ערך בית חולים צפת ) ככה שאם עזרו לאחת לא אומר שעזרו לשנייה סביר להניח שחלק מהכתוב הוא בצורה מטאפורית על מנת להמחיש לנו את מידת הכאב ולמי שחושב שגיל היולדת לא חשוב אולי היא מנסה לבדוק את הסטטיסטיקה ואת הסיכויים שזה מקרה חד פעמי אני לא מאמניה שהסיפור מצוץ ואם כן שיבושם נופר

דספרדו

New member
כל כך כואב

הפעם באמת שאין לי מה להגיד או לנחם קשה להגיד את הדברים הנכונים מצב שכזה יכול רק לקוות שהפעם הבאה תעבור בקלות או בשלום. ואולי כדאי ללכת לפסיכולוג.. או כל מומחה אחר סיפור קטן: מספרים שלכל רך לפני הלידה יש מלאך מלווה התינוק יודע הכל והמלאך מנעים לו את השהייה ולכל תינוק יש שליחות או מטרה הנסתרת מעיננו על פני כדור הארץ {או האדמה כרצונך} בשעת הלידה המלאך נוגע בשפתי היילוד וכל הידע נעלם ונולד ..בשיכחה גמורה ולתינוקות אשר לא נולדים חיים {מכל סיבה שהיא} נהוג לומר שהם נדרשים למעלה {לשכון עם המלאכים} שיש להם שליחות חשובה ביותר והם תינוקות מיוחדים. המסקנה {שלי בכל אופן} היא לחשוב שהוא/יא חיים בעולם טוב יותר ואולי בשעות הקטנות של הלילה כשמרגישים משב רוח קליל התינוק המלאך בא לבקר את אימא... זהו, מקווה שלא פגעתי לא הייתי רוצה להוסיף כאב על צער רק טוב.

נגעת בי...

נגעת בי כל כך-הסיפור שלך... ואין לי מילים-מלבד דמעות. ותחושות...

לוינזון!!!!

``התינוק שלך מת ואת באה לחפש תמיכה בפורום?`` המילים הללו זיעזעו אותי.ואת יודעת למה?...כי אני רשמתי כאן על מות התינוק שלי...רשמתי כאן את הכאב האישי שלי.ואת יודעת למה?...כי לא הייתי מסוגלת לדבר עם אף אחד אחר מהסובבים אותי על המקרה הזה...ואת יודעת למה? כי כולם חושבים ש:``לא נורא יהיו עוד ילדים.``...אף אחד לא חושב שתינוק,אף אם הוא לא נולד ממש--הוא תינוק קיים מבחינת האם שנושאת אותו איתה תקופה ארוכה..שמצפה לו בכליון עיניים.ושנושאת כאב של אובדן חיים. ואגב,כן-כאן קיבלתי תמיכה לפחות ראשונית...ההזדהות של אנשים כאן,סיפור חייהם אומנם לא ריפא את הכל,אבל עודד ועוזר לי לרצות לעשות על מנת לרפא את הכאב. לוינזון,אולי סיפורה הוא מפוברק.אולי לא!...ועל מה את שופטת אותה?על שגיאות כתיב? כל מה שיש לי לאמר לך-אני מזועזעת ממך,את צריכה להתבייש על מילותייך....ולפי דברייך את לא חווית כאב שכזה ואני מאחלת לך לא לחוות גם.אבל האטימות שלך והחוסר רגישות פשוט---גועל נפש,לא להאמין!!! את צריכה להתבייש! מזועזעת, אלת האהבה.

קיילי

New member
תגידו מה קורה לכן?

קראתי את מה שכתבה כאן הבחורה שאיבדה את עוברה וליבי נחמץ בקירבי, כפי שקרה כאן לעוד נשים. אבל נדהמתי מכל ההתפתחויות אחר כך.... אני פשוט לא מבינה מה קורה כאן לאנשים. תנו לבחורה הזאת את הקרדיט, אולי היא כותבת בשגיאות ואולי לא ברור, אבל היא במצוקה רבאק!!! וכן גברת לוינזון, הפורום הזה הוא בהחלט מקום לקבלת תמיכה, אישה אטומה שכמותך. תארו לכן לרגע שהסיפור שלה אמיתי, זה היה שווה לפגוע בה בצורה כזאת מרושעת??? גם אם מישהו חושב על כאלו חוויות שהן מפוברקות שישמור זאת לעצמו על מנת לא לפגוע במקרה שהסיפור אולי באמת נכון.... אנחנו באות לכאן לחפש תמיכה ולא לקבל פצצות בפנים.... אז לך ורד, אני מתנצלת בשם כל אלו שפגעו בך ואין לי מה לייעץ לך כי לא עברתי חוויה דומה, רק תהיי חזקה ואמיצה.... קיילי

למעלה