מחקר בנושא אובדן אם
שלום רב, אני מפרסמת מודעה זו לבקשה להשתתפות במחקרי באישורה של מנהלת הפורום האדיבה, אשכולית
. שמי גליה ואני בת 28, סטודנטית לתואר שני במדעי החברה באונ' בר אילן. במסגרת לימודי המאסטר אני כותבת תזה בנושא התמודדותן של נשים בוגרות עם מות אימהותיהן שארע בילדות\ גיל ההתבגרות. נושא זה קרוב מאד לליבי, שכן אימי נפטרה בהייתי בת 8. הודעה זו מכוונת עבור נשים בוגרות (מעל גיל 18), שחוו מות אם בהיותן בנות 0-7 (בשלב זה של המחקר אני זקוקה למרואיינות בקבוצת גיל זו בלבד), אשר תסכמנה לקחת חלק במחקר.המחקר מבוסס על ראיון פתוח, של כשעה, המתרכז סביב החוויה האישית של חיים בצל האובדן. מיקום הראיון גמיש, ומותאם לפי תחושת הנוחות של המרואיינת. הראיון יוקלט ויהיה לאוזניי ולאוזניו של המנחה שלי בלבד (פרופסור לפסיכולוגיה). ציטוטים שיופיעו במחקר יובאו בשם בדוי על מנת לשמור על אנונימיות. אני מודעת לחשש לשתף בחוויותיכן האישיות והקשות אדם זר, על אחת כמה וכמה כשיש מטרה לצד השני בהשגת האינפורמציה. אעשה את כל המאמצים על מנת שהראיון יתנהל בצורה האמפתית ביותר שניתן מתוך התחשבות רבה ברגישות הנושא. למי שמתלבטת או שיש איזושהן שאלות בנוגע למחקר, מוזמנת ליצור עימי קשר ואנסה להשיב בצורה מעמיקה ככל הניתן- ניתן לפנות אלי במערכת המסרים או במייל [email protected] בתודה, ושוב תודה לאשכולית
ושבוע טוב. גליה.
שלום רב, אני מפרסמת מודעה זו לבקשה להשתתפות במחקרי באישורה של מנהלת הפורום האדיבה, אשכולית