מחצית,,,,,

ישRאל

New member
מחצית,,,,,

מכבי חיפה מובילים 1: 0 איזה יופי של משחק,,,,,קפצתי לרבע שעה של ההפסקה,,,התגעגעתי ,,מה לעשות,, תגידו מישהו יודע אם השחקנית שמופיעה בפרסומת של 7 7 7 בערוץ 2 מפעל הפיס ,האם זו יונית לוי אשתו הטריה של אייל גולן??

Sודית

New member
אני רק יודעת ש.....

ביום חמישי היא תהיה במפגש.... קיבלתי ממנה מסר....אז נשאל אותה. סודית לא יודעת כלום יותר.... מי זה אייל גולן????

Sודית

New member
לא מגלה.....

רק אמרו שיהיו מבחנים...בהקשר עם הפורום. למשל... מי כתב מה ולמה? מי היה גס ולמה לא? מי הבטיח ולא קיים? מי קיים את שבכלל לא הבטיח? ומי הסבא וסבתא הטריים.... אז תתכונני....יש פרסים מדהימים. סודית לא מגלה יותר.

הירוקים ניצחו 3 : 0 ../images/Emo24.gif../images/Emo86.gif

איזה נצחון ! בקשר לאייל גולן......מכירה רק את אמא שלו עם הגבינה הצהובה..... והסנדויצים הגדולים האלה..

ישRאל

New member
|כניצחנו ניצחנו ניצחנו,,,,,0 : 3

איזה כיף קצת טוב על הנשמה,,,,

magy

New member
הרסת אותי......

לא ידעתי שהשיר הזה הולחן....... איך לא שמתי לב אף פעם למילים.........איך????. זה שיר של רחל שפירא.... "אל תעזבי אם את עוזבת"..... הוקדש לי פעם, מזמן....... פעם..... פעם...........

ישRאל

New member
את יודעת מה,,,,,

אם אנחנו כבר בעניין של שירים מזרחיים,,,זה לא הפייבוריט שלי אבל אחרי חצות מותר לא??אז בואי נלך על המלך,,,זוהר ארגוב

magy

New member
המלך לא רוצה לעלות.....

יש בעיה... אבל יתר השירים.........פשוט למות מהם.......

ישRאל

New member
אם כך אז,,,,,,יש לך עו כח??

אליזבט קובלר רוס אמרה,,, "אין טעויות ,אין צירופי מקרים, כל האירועים הקורים לנו הם ברכות שניתנות לנו כדי שנילמד מהן"

למעלה